examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ignite

Post by ignite » 20 Mar 2009, 00:29

exista tot soiul de culegeri cu Ril uri...

pe ani...

Dar...avand in vedere ca te pregatesti pentru un anume examen...varianta cea mai ieftina si buna e sa ti procuri codul penal si procedura penala de la Ed. Hamangiu. Si procedura civila si civil...la fel.

in codurile astea...sub articol...acolo unde este cazul...e prezentat si Ril ul.

mai sunt si pe site ul scm...instanta suprema.

dar...cel mai bine...cumpara alea.

luc4s

Post by luc4s » 20 Mar 2009, 01:51

Am CP si CPP de la hamangiu.
Dar spre ex nu imi spune Rilurile cu privire la unele infractiuni(ex ca incestul e in concurs cu violul )
La proc penala am vazut ca mentioneaza de Riluri, dar m-am interesa in special cele de la penal...

luc4s

Post by luc4s » 20 Mar 2009, 02:25

Am CP si CPP de la hamangiu.
Dar spre ex nu imi spune Rilurile cu privire la unele infractiuni(ex ca incestul e in concurs cu violul )
La proc penala am vazut ca mentioneaza de Riluri, dar m-am interesa in special cele de la penal...

ignite

Post by ignite » 20 Mar 2009, 15:56

luck...mentioneaza si ce spui tu...nu la incest...ci la viol. Spune acolo ca sunt in concurs...uita te cu atentie...sau ia ti ceva actual...

insa ... e din 2005...deci nu te ai uitat cu atentie.

Stai linistit ca sunt.

stii cantecul sau poantele cu luck(e) ghinionistul?

ex: "daca cineva taie o femeie in doua, lui luck ii revine partea care vorbeste...cea cu gura"

"luck a fost ghinionist inca de la inceput. Nici mama lui nu l lasa sa suga la san...abia dupa 30 de ani s a mai apropiat de un san"

si mai era una ... dar nu e de dat pe post.

asa esti tu ghinionist cu ril urile astea. data trecuta nu gaseai caraterele dreptului de proprietate sau executarea obligatiilor de a face.

ai grija pe unde mergi! ca nu degeaba a facut benny hill cantecul asta.

vorba mamei...vezi cum traversezi strada...fii atent...vezi ca bate vantul ... nu merge pe langa blocuri...ca poate cade vreo antena... in capul tau...

luc4s

Post by luc4s » 21 Mar 2009, 10:12

Esti prea profund pentru mine... :?

valika06

Post by valika06 » 21 Mar 2009, 15:17

Salutare stimati colegi, puteti sa-mi dati vreun amanunt cu privire la concursurile pentru parchetele militare?Nu am gasit nicaieri si poate ma puteti ajuta cu vreun link sau orice detaliu.

luc4s

Post by luc4s » 21 Mar 2009, 22:12

Cererea de chemare in judecata se socoteste modificata doar daca se fac niste precizari cu privire la obiectul ei?
Nu am gasit in curs nimic despre asa ceva, in grile imi da ca se socoteste modificata, dar parca am citit undeva ca nu ar fi...
Ma lamureste cineva?

observer

Post by observer » 22 Mar 2009, 09:28

Nu ar fi modificata daca precizarile s-ar face cu privire la valoarea obiectului sau daca s-ar cere contravaloarea obiectului pierdut.

In cazul tau precizarea obiectului este o modificare a cererii fiindca prin precizare poti sa schimbi insasi obiectul cererii de chemare in judecata.

parerea mea

pepita

Post by pepita » 22 Mar 2009, 11:17

Cred ca aici sunt toate RIL-urile admise: http://www.scj.ro/comunicate_SU.asp

luc4s

Post by luc4s » 22 Mar 2009, 13:45

Merci :)

MedEx

Post by MedEx » 27 Mar 2009, 08:56

Succes tuturor la examenul de duminica! Toti vom castiga ceva din acest examen, astfel incat nu putem sa fim decat castigatori!
Sanatate si sa auzim numai de bine!
SUCCES! :floare: :aplauze:

luc4s

Post by luc4s » 27 Mar 2009, 13:51

Succes si nu in ultimul rand noroc si din partea mea pentru toti forumistii !
Daca nu mai intru pe topicul asta inseamna ca nu m-am prezentat la examen cum m-am asteptat.
Sper totusi sa nu fie cazul, pentru ca am pus suflet.

agenda

Post by agenda » 27 Mar 2009, 13:54

succes tuturor!
:floare:

smill

Post by smill » 27 Mar 2009, 13:57

BAFTA!!!!!!

Kateri

Post by Kateri » 28 Mar 2009, 08:32

Bafta multa maine!!!

Post Reply