TEST DE RATIONAMENT LOGIC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mariuca

Post by mariuca » 18 Sep 2006, 08:59

Sa fii sigur de asta lex...nu renunta omun asa usor.....si apoi pann la pensie mai e....
Nu mai spun ca anun va trece rapid.....

cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 10:46

mariuca wrote: anun va trece rapid.....
Mare adevar grait-ai. Asadar, v-ati apucat de invatat pt. la anun? Daca nu, nici nu va sfatuiesc. Septembrie...incarcarea bateriilor: distractie, plimbari, beletristica, filme, cluburi etc. Si cu siguranta ca o data cu brumarelul va veni si cheful de studiu...sau nu :-D .

Cleo :kiss: .

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 18 Sep 2006, 10:54

Cleo27ro wrote:
mariuca wrote: anun va trece rapid.....
Mare adevar grait-ai. Asadar, v-ati apucat de invatat pt. la anun? Daca nu, nici nu va sfatuiesc. Septembrie...incarcarea bateriilor: distractie, plimbari, beletristica, filme, cluburi etc. Si cu siguranta ca o data cu brumarelul va veni si cheful de studiu...sau nu :-D .

chefun sa va vina prin aprilie-mai anun viitor...si sa tina pana-n august-sept...eu anul trecut am inceput in forta in septembrie imediat dupa afisarea rezultatelor si m-am "stins" prin vara :-? ...asa ca luati aminte...oricat ati citi inainte, cele 3 luni inainte de examen conteaza al naibii!...

cyclop

Post by cyclop » 18 Sep 2006, 11:11

Fanfan, sa stii ca si io anu trecut m-am apucat de-nvatat cam la 2 saptamani dupa ce am picat, si am tinut-o asa, cu pauzele cuvenite, pana la examen. Eh, io nu pot spune c-am inceput in forta, numa citeam cat sa nu uit nimic din ce acumulasem. In forta am inceput sa invat din vara, si mi-a fost mult mai usor, dupa ce citisem pana atunci. Si sa stii ca mi-am atins obiectivul propus (in legatura cu pregatirea), si anume, sa nu uit nimic din ce stiam anu trecut, si sa acopar lipsurile.

Eh, acuma, revenind la examen, ar fi pacat sa pice cineva doar ca n-a facut la testul ala idiot, dupa ce la grila de drept are peste 85! Sper sa nu i se-ntample nimanui asa ceva. E totusi un examen de drept, nu un test de perspicacitate.

pisa

Post by pisa » 18 Sep 2006, 11:38

Cyclop wrote:Fanfan, sa stii ca si io anu trecut m-am apucat de-nvatat cam la 2 saptamani dupa ce am picat, si am tinut-o asa, cu pauzele cuvenite, pana la examen. Eh, io nu pot spune c-am inceput in forta, numa citeam cat sa nu uit nimic din ce acumulasem. In forta am inceput sa invat din vara, si mi-a fost mult mai usor, dupa ce citisem pana atunci. Si sa stii ca mi-am atins obiectivul propus (in legatura cu pregatirea), si anume, sa nu uit nimic din ce stiam anu trecut, si sa acopar lipsurile.

eu cam asa mi-am propus - sa ma apuc sa citesc in mod regulat de la 01.10.2006. bafta la invatat - trebuie sa ne miscam pt ca timpul trece f repede

asa ca...sa punem mana pe carte !

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 11:51

Buna, am si eu o intrebare, aceeasi : de ce vrem toti sa ne facem magistrati?
Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
Deci : ma scuzati, eu sint ultimul hipnotizat de pe acest forum si vreau sa stiu cine a transmis hipnoza. De la cine s-a luat aviara asta?
Va anunt ca este examen de admitere la Barou. Pe 15 noiembrie.
Pe ala de ce nu-l dam?
Ce daca sintem avocati definitivi, poate vrem sa ne reverificam cunostintele...Sa ne antrenam pentru INM...
Nu ne emotionam deloc la auzul unei asemenea vesti? Asadar, nu vrem sa aflam ce subiecte sint, cum le rezolvam (de la coada la cap, de la mijloc retur, de doua ori intr-un loc si o data la mijloc?...).
Mai exista extraordinarul "Dansez pentru tine".
Nu are nimeni un sef/ maestru caruia sa ii doneze frumosul castig de 25.000 Euro adunat din apelurile telefonice ale amarastenilor tarii?...
Sa se inscrie cat mai e vreme!
Alo, Caravana, stai frate, ce te grabesti asa?...Sa mearga cineva dintre noi la preselectie!
La Europa FM e zilnic cate un concurs : cu premii.
Nici la ala nu vreti?
Nu se inscrie nimeni si la altfel de concursuri? Toata lumea la INM?
INM! INM! Face or-di-ne!
So, tell me : whyyyyy????

cyclop

Post by cyclop » 18 Sep 2006, 11:59

leustean wrote:Buna, am si eu o intrebare, aceeasi : de ce vrem toti sa ne facem magistrati?
Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
Deci : ma scuzati, eu sint ultimul hipnotizat de pe acest forum si vreau sa stiu cine a transmis hipnoza. De la cine s-a luat aviara asta?
Pe ala de ce nu-l dam?
Ce daca sintem avocati definitivi, poate vrem sa ne reverificam cunostintele...Sa ne antrenam pentru INM...
Nu ne emotionam deloc la auzul unei asemenea vesti? Asadar, nu vrem sa aflam ce subiecte sint, cum le rezolvam (de la coada la cap, de la mijloc retur, de doua ori intr-un loc si o data la mijloc?...).
Nu are nimeni un sef/ maestru caruia sa ii doneze frumosul castig de 25.000 Euro adunat din apelurile telefonice ale amarastenilor tarii?...
Alo, Caravana, stai frate, ce te grabesti asa?...Sa mearga cineva dintre noi la preselectie!
Nici la ala nu vreti?
INM! INM! Face or-di-ne!

E problema noastra, leustean :grin:

bibi

Post by bibi » 18 Sep 2006, 12:01

leustean wrote:Buna, am si eu o intrebare, aceeasi : de ce vrem toti sa ne facem magistrati?
Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
Pe ala de ce nu-l dam?
Nici la ala nu vreti?
INM! INM! Face or-di-ne!
io ma gandesc numai la pensia aia uriasa !!!

mariuca

Post by mariuca » 18 Sep 2006, 12:04

@bibi..:aplauze: ..cel mai sincer!

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 12:56

Cyclop wrote:
leustean wrote:
E problema noastra, leustean :grin:
Pai ce, eu am zis ca e numai a voastra?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 13:19

Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
Pe ala de ce nu-l dam?
Nici la ala nu vreti?
INM! INM! Face or-di-ne!
Bre, pai la domeniul intitulat INM de pe site-ul asta despre ce concursuri vrei sa vorbim? Io am vazut ca la un moment dat s-a lansat competitia:"La ce este bun leusteanul?" , dar am crezut ca v-ati revenit :-D .

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 18 Sep 2006, 13:31

Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
poate unii asta isi doresc: magistratura!... :grin:

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 13:35

fanfanlatulipe wrote:
leustean wrote:
aaaaa, da, acum m-am prins... 8O

cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 13:40

leustean wrote:
fanfanlatulipe wrote:
leustean wrote:
aaaaa, da, acum m-am prins... 8O
:-D :-D :-D

Leustene, ai uitat sa pui raspunsurile la grila. Poate face cineva si contestatii :-D .

rosia_montana

Post by rosia_montana » 18 Sep 2006, 13:47

Dar tu de ce vrei sa te faci magistrat, leustene?

Post Reply