examen de admitere in magistratura 29 martie
ma indoiesc....SAM24 wrote:Urmatoarele examene la Magistratura (din decembrie 2009 sau din anul 2010) se vor da dupa codurile noi? Credeti ca se vor aproba si vor intra in vigoare?
ma indoiesc ca anu asta se va publica vreun cod in monitor..

si oricum, fiind de importanta majora.. sper ca se va acorda un termen rezonabil de 6 luni pentru "familiarizare"
la codu penal.. parca era 1 an.. initial..

MedEx wrote:Ati vazut concurenta fratilor? 12,4 pe loc la judecatori si 10 pe loc la procurori! Nu am vazut asa concurenta...........
873 de candidati la judecatori! Deci trebuie sa cunosc materia aproape ca in carte cuvant virgula cuvant etc.
Ma las in voia Domnului!
La INM în ultimii ani au fost cam 2800-3000 de candidaţi pe 180 de locuri. Concurenţa, deci, peste 15 pe loc.
Sfat :
Dacă vă e frică de concurenţă, staţi acasă.

Groaznica concurenta...si ma gandesc ca la atata concurenta si grilele vor fi pe masura...sa ne departajeze puternic!
am o intrebare ca sa ma asigur ca nu am inteles prost..ca de la atata invatat si stres nu mai iteleg nimic in clar.
la Procedura penala in tematica la "Judecata" apar doar dispozitiile generale si judecata in prima instanta. Asta inseamna ca nimic din ce tine din caile de atac ordinare si extraordinare nu e? in plus nici la executarea hotararilor nu sunt decat 3 aspecte.Asa este nu?
Exact ca la procedura civila, unde nici acolo nu apare in tematica nimic de recurs, apel etc.
Sa ma corecteze cineva daca e cazul...
am o intrebare ca sa ma asigur ca nu am inteles prost..ca de la atata invatat si stres nu mai iteleg nimic in clar.
la Procedura penala in tematica la "Judecata" apar doar dispozitiile generale si judecata in prima instanta. Asta inseamna ca nimic din ce tine din caile de atac ordinare si extraordinare nu e? in plus nici la executarea hotararilor nu sunt decat 3 aspecte.Asa este nu?
Exact ca la procedura civila, unde nici acolo nu apare in tematica nimic de recurs, apel etc.
Sa ma corecteze cineva daca e cazul...
Are cineva toate sau aproape rilurile in orice format si mi le da si mie?
Pe www.mpublic.ro si www.iccj.ro n-am gasit f multe, iar Kinga mi-a dat si ea cateva, dar de asemenea nu f multe.
Multumesc anticipat :)
Pe www.mpublic.ro si www.iccj.ro n-am gasit f multe, iar Kinga mi-a dat si ea cateva, dar de asemenea nu f multe.
Multumesc anticipat :)