examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
SAM24

Post by SAM24 » 11 Mar 2009, 11:32

Urmatoarele examene la Magistratura (din decembrie 2009 sau din anul 2010) se vor da dupa codurile noi? Credeti ca se vor aproba si vor intra in vigoare?

kinga

Post by kinga » 11 Mar 2009, 12:54

SAM24 wrote:Urmatoarele examene la Magistratura (din decembrie 2009 sau din anul 2010) se vor da dupa codurile noi? Credeti ca se vor aproba si vor intra in vigoare?
ma indoiesc....

ma indoiesc ca anu asta se va publica vreun cod in monitor.. :lol: :lol:
si oricum, fiind de importanta majora.. sper ca se va acorda un termen rezonabil de 6 luni pentru "familiarizare"
la codu penal.. parca era 1 an.. initial.. :lol: :lol:

cyclop

Post by cyclop » 11 Mar 2009, 13:05

Din ce zice ministrul, va fi un termen de un an jumate - doi ani pentru "familiarizare". Şi mi se pare normal.

ama

Post by ama » 11 Mar 2009, 13:28

Asta inseamna ca nu se mai organizeaza concursuri in perioada de "familiarizare" ?

observer

Post by observer » 11 Mar 2009, 15:42

ama wrote:Asta inseamna ca nu se mai organizeaza concursuri in perioada de "familiarizare" ?
Cum ai ajuns la concluzia asta?

cyclop

Post by cyclop » 11 Mar 2009, 17:54

ama wrote:Asta inseamna ca nu se mai organizeaza concursuri in perioada de "familiarizare" ?
Dacă familiarizarea asta presupune ca toată lumea să ia o pauză, să nu mai facă nimic altceva decât să citească noile coduri, atunci da, ai putea interpreta in sensul ăsta... :grin:

MedEx

Post by MedEx » 11 Mar 2009, 18:38

Concursurile se vor da numai cu legislatia in vigoare !
Ce ..........aveti nu stiu! Daca un cod apare maine si intra in vigoare peste 6 luni, noi la examen mergem cu asta de acum! examenele se vor tine atat timp cat au nevoie de noi ! Ce........! :-x

outwear

Post by outwear » 12 Mar 2009, 14:10

De unde stii Sam24 ca in decembrie 2009 se mai face un examen de magistratura ? oare in aceleasi conditii ca acum ?

MedEx

Post by MedEx » 13 Mar 2009, 17:33

Ati vazut concurenta fratilor? 12,4 pe loc la judecatori si 10 pe loc la procurori! Nu am vazut asa concurenta...........
873 de candidati la judecatori! Deci trebuie sa cunosc materia aproape ca in carte cuvant virgula cuvant etc.
Ma las in voia Domnului!

observer

Post by observer » 13 Mar 2009, 17:57

873 de candidati la judecatori

Ai citit Lapusneanu?

cyclop

Post by cyclop » 13 Mar 2009, 19:32

MedEx wrote:Ati vazut concurenta fratilor? 12,4 pe loc la judecatori si 10 pe loc la procurori! Nu am vazut asa concurenta...........
873 de candidati la judecatori! Deci trebuie sa cunosc materia aproape ca in carte cuvant virgula cuvant etc.
Ma las in voia Domnului!

La INM în ultimii ani au fost cam 2800-3000 de candidaţi pe 180 de locuri. Concurenţa, deci, peste 15 pe loc.

Sfat :
Dacă vă e frică de concurenţă, staţi acasă.
:cafea:

observer

Post by observer » 13 Mar 2009, 23:13

Dacă vă e frică de concurenţă, staţi acasă
Puteti sta toti. Ma duc eu singur :P. Orikum pe 29 va fi soare si cald deci puteti merge la o plimbare prin parc. ... :D

outwear

Post by outwear » 14 Mar 2009, 12:01

Groaznica concurenta...si ma gandesc ca la atata concurenta si grilele vor fi pe masura...sa ne departajeze puternic!
am o intrebare ca sa ma asigur ca nu am inteles prost..ca de la atata invatat si stres nu mai iteleg nimic in clar.
la Procedura penala in tematica la "Judecata" apar doar dispozitiile generale si judecata in prima instanta. Asta inseamna ca nimic din ce tine din caile de atac ordinare si extraordinare nu e? in plus nici la executarea hotararilor nu sunt decat 3 aspecte.Asa este nu?
Exact ca la procedura civila, unde nici acolo nu apare in tematica nimic de recurs, apel etc.
Sa ma corecteze cineva daca e cazul...

giovanni

Post by giovanni » 14 Mar 2009, 16:30

observer wrote:
873 de candidati la judecatori

Ai citit Lapusneanu?
Geniala replica. E de oscar. :aplauze: :aplauze: :aplauze:

luc4s

Post by luc4s » 20 Mar 2009, 00:10

Are cineva toate sau aproape rilurile in orice format si mi le da si mie?
Pe www.mpublic.ro si www.iccj.ro n-am gasit f multe, iar Kinga mi-a dat si ea cateva, dar de asemenea nu f multe.
Multumesc anticipat :)

Post Reply