fir-as..gravrile, sa mor daca aveam habar ca suscita atata interes o tema aparent banala...

..cred ca ne invartim in jurul pisicii turbate...
draudiu e pe aceeasi unda ca mine...si mai sun multe alte pareri asisderea (cleo, cyclop, arianul etc)..
de asemenea, avem banca civilistilor

(gavril, deschizator de porti, marius, etc).
inca o data subliniez: totul se reduce la momentul transmiterii proprietatii..si e de bun simt sa apreciem ca e furt, domnilor..kinga a dat exemple, a invocat doctrina..eu invoc bunul simt si normele legale..practic definitia furtului ne duce acolo..bun exemplul draudiu cu bodyguarzii...chiar asa, daca nu e furt, cu ce drept ma retii, tu, domnule baiat cu ochelari fumurii..pt ca nu mi-am executat obligatia???

gavril, nu cred ca te-ai opune pe acest motiv in a da o declaratie in fata politistilor...sigur ai justifica neplata banilor pt neglijenta chelneritei si nicidecum pe dreptul pe care ti l-ai rezervat de a fi dat in judecata pe civil....ti-ai cauta alibiul, gavril..pt a scapa de o sanctiune penala, fie ea si amenda, conform codului penal.nu ai astepta sa depui intampinare

, pt ca nu ai avea ocazia

..chiar ma amuza ideea de a te duela pe civil pt o asemenea fapta...
atunci cand pleci de la terasa, sigur ai in tine teama de nu da declaratii in calitate de inculpat(poate fi flagrant!!!), si nicidecum teama de o citatie la judecatoria din raza ta de domiciliu...ce firma din bucuresti sa zic s-ar mai obosi sa te dea in jud pt un suc, pe tine, client din satu mare???