Caut un avocat indrumator interesat in a colabora cu un aviocat stagiar. Sunt unul din candidatii care au sustinut examenul de admitere in profesie sesiunea noiembrie-decembrie 2004. Probele orale ( procedura civila si respectiv procedura penala) le-am promovat cu 10, 10. Rezultatele probelor orale dupa cum se stie nu au fost anuntate deocamdata. Imi permit sa cred ca am fost admisa.
Rugamintea mea este daca cineva cunoaste sau eventual este avocat cu drept de a indruma ( minim 6 ani in exercitarea profesiei) activitatea profesionala a unui avocat stagiar si este interesat in a colabora si indruma activitatea unui stagiar sa ma contacteze.
Va multumesc.
AVOCAT INDRUMATOR
oxana, nu cred ca ai nimerit bine pe la noi ca pe aici suntem noi astia mici, tot cam ca tine asa, iar cei mai marisori nu stiu daca au vechimea necesara. eu zic sa intri pe legal500 si sa incepi sa trimiti niste cvuri pe la cat mai multe firme si, daca ai cu ce sa te prezinti si tind sa cred ca ai avand in vedere notele obtinute, cu siguranta ti se va raspunde. bineinteles trebuie sa treci de interviuri si de procedura de selectare a fiecaruia... dar se poate... iti spun din experienta. doar ca trebuie sa ai rabdare ca nu or sa curga ofertele imediat a doua zi dupa ce ai trimis cvurile. ideea e sa trimiti cat mai multe pt ca asa ai si mai multe sanse.
bafta si sa iei note mari in continuare.
bafta si sa iei note mari in continuare.