La multi ani, sa traiti fericiti, ne vedem prin instante! Pa si pusi.
P.S.: Bai, da tare prost am fost! Nu-i nimic. din greseli invata omul iar pe asta cat traiesc n-o mai repet.

daca nu cer prea mult, unde-i supararea? si care e greseala din care spui ca o sa inveti?parole wrote: [...]nu mi-am inchipuit si ii multumesc ramaianei si celorlalti frati de suferinta ai ramaianei ca m-au ajutat sa-mi inchipui mai usor[...] actorul grabit, paisie si altii, mergeti, forumistilor, sau sa va zic fomistilor
tare prost am fost!
[...]din greseli invata omul iar pe asta cat traiesc n-o mai repet.
nici eu nu inteleg nimic. nu era mai usor sa le trimiti pm-uri?parole wrote:![]()
![]()
M-am luminat! Evrika!!! Ma tot intrebam de unde vine exodul asta de capete mai putin tuguiate, cum zicea un forumist caruia ii datorez tot respectul. E jalnic. Este patetic si totusi adevarat. Recunosc, nu mi-am inchipuit si ii multumesc ramaianei si celorlalti frati de suferinta ai ramaianei ca m-au ajutat sa-mi inchipui mai usor. Cat ii priveste pe actorul grabit, paisie si altii, mergeti, forumistilor, sau sa va zic fomistilor, cu Dumnezeu inainte ca io, aici si acum, ii pun capat.
![]()
![]()
![]()
![]()
La multi ani, sa traiti fericiti, ne vedem prin instante! Pa si pusi.
P.S.: Bai, da tare prost am fost! Nu-i nimic. din greseli invata omul iar pe asta cat traiesc n-o mai repet.![]()
Si de ce ar fi asta un motiv de "ofensa"?Melinda wrote:JOJO, acest motiv am banuit si eu.
Completare... s-a convins ca unii amatori de informatii juridice sunt de fapt juristi.
In conditiile de concurenta si in lipsa subtilitatii multora de a aprecia si a culege din ceea ce li se ofera, mai bine Muuu-Muuuaiurel wrote:Si de ce ar fi asta un motiv de "ofensa"?Melinda wrote:JOJO, acest motiv am banuit si eu.
Completare... s-a convins ca unii amatori de informatii juridice sunt de fapt juristi.
Nu cred ca e cineva printre noi care poate sa spuna ca le stie pe toate.
Orice informatie este binevenita, in cazul in care este corecta.
Lasa draga, ca nu l-a obligat nimeni si nimic sa aloce din pretiosul sau timp pentru a raspunde pe forum!!!Yran wrote:In conditiile de concurenta si in lipsa subtilitatii multora de a aprecia si a culege din ceea ce li se ofera, mai bine Muuu-Muuuaiurel wrote:Si de ce ar fi asta un motiv de "ofensa"?Melinda wrote:JOJO, acest motiv am banuit si eu.
Nu cred ca e cineva printre noi care poate sa spuna ca le stie pe toate.
Orice informatie este binevenita, in cazul in care este corecta.(cu gestul de rigoare al capului tuguiat sau rotund)
Nu ca i-as tine partea, neaparat, lui Parole dar.....
Vorba unora, doar am intrat in Muuu eIn acest context, trebuie sa ne concentram, fiecare , la propriul level de atins
caci...."facerea de bine inseamna...." iar "time is money"
da ce aveti doamnelor si domnilor....mihai440 wrote:daca pt fiecare discutie in contradictoriu s-ar crea cate un topic, cu titlul ,, ce bou am fost/sunt" s-ar dubla numarul mesajelor.
ce conteaza daca aveau sau nu cunostinte juridice? oamenii au intrebat iar ulterior daca nu au fost d acord cu raspunsul s-au conrazis. vazand ca nu vor sa-l inteleaga ii lasa in pace si trecea la alte topicuri.
daca ne-am bate cu toti care nu sunt de acord cu noi, am fi plini d vanatai (rima involuntara)
sa nu mai spui la nimeni :| dar nu ma deranjeaza topicul, imi place doar sa ma contrazic si sa-l mai intarat. :evil:kinga wrote: lasati pe om sa spuna offful
oricum nu e musai sa citesti.... iar daca tot ti-a starnit interesul... ai citit .. nu e musai sa postezi....
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests