Taxe 2005

Vesti de interes.
Post Reply
minodora

Taxe 2005

Post by minodora » 23 Nov 2004, 17:14

Ati vazut ca trebuie sa platim in avans pe 2005 taxa barou+uar?

wittmann

Post by wittmann » 23 Nov 2004, 18:44

CUM ADICA?!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

minodora

Post by minodora » 23 Nov 2004, 21:44

Pai pana la sfarsitul anului se fac noile legitimatii. Pentru asta trebuie sa completam un formular pe care il gasim pe site-ul baroului si trebuie sa platim taxa in avans pe anul 2005. Era afisat la barou.

doina

Post by doina » 02 Dec 2004, 21:35

din discutie am dedus ca ati aflat despre plata in avans din anunturile de la Barou. Eu nu le-am vazut. Am aflat in 26.10 2004 de la caserie.
Puteti sa-mi spuneti care este temeiul legal ?
Ce s-ar putea intampla daca iti platesti la zi in 15 12 2004 ,, darile,, aferente lunii noiembrie dar nu faci plata in avans? Nu ti se mai aplica stampila pe legitimatie pt. 2005? Nu mai putem reprezenta in ianuarie ?
Se pot face plati in avans esalonat? de ex. pe 6 luni?
Se elibereaza o noua legitimatie ? De ce nu putem sa ne facem pozele pt. aceasta la orice fotograf, ci doar la et. 4 din sediul Baroului? :x
Este corect ceea ce s-a intreprins? ce parere aveti ?

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 03 Dec 2004, 14:54

unde pe site-ul baroului se gaseste formularul?

minodora

Post by minodora » 03 Dec 2004, 15:46

Habar nu am ca-l caut si eu.

rxn

Post by rxn » 08 Dec 2004, 16:13

Baroul Bucuresti ne obliga sa platim IN AVANS taxele pe anul viitor si conditioneaza emiterea noilor legitimatii de plata asta in avans.
Culmea e ca afirma ca noile legitimatii sunt gratuite iar plata in avans e numai o modalitate de "evidenta".
Problema nu e "care e temeiul legal" pentru ca evident nu exista asa ceva.
Problema e cum ii obligam sa ne elibereze noile legitimatii, sau sa le vizeze in continuare pe cele vechi fara sa platim in avans taxele pe 2005?
Voi ce parere aveti?

minodora

Post by minodora » 08 Dec 2004, 21:59

Mi s-a spus ca asta s-a stabilit in ultima Adunare Generala. Daca nu am fost acolo sa ne opunem....

Post Reply