Taxe 2005
din discutie am dedus ca ati aflat despre plata in avans din anunturile de la Barou. Eu nu le-am vazut. Am aflat in 26.10 2004 de la caserie.
Puteti sa-mi spuneti care este temeiul legal ?
Ce s-ar putea intampla daca iti platesti la zi in 15 12 2004 ,, darile,, aferente lunii noiembrie dar nu faci plata in avans? Nu ti se mai aplica stampila pe legitimatie pt. 2005? Nu mai putem reprezenta in ianuarie ?
Se pot face plati in avans esalonat? de ex. pe 6 luni?
Se elibereaza o noua legitimatie ? De ce nu putem sa ne facem pozele pt. aceasta la orice fotograf, ci doar la et. 4 din sediul Baroului?
Este corect ceea ce s-a intreprins? ce parere aveti ?
Puteti sa-mi spuneti care este temeiul legal ?
Ce s-ar putea intampla daca iti platesti la zi in 15 12 2004 ,, darile,, aferente lunii noiembrie dar nu faci plata in avans? Nu ti se mai aplica stampila pe legitimatie pt. 2005? Nu mai putem reprezenta in ianuarie ?
Se pot face plati in avans esalonat? de ex. pe 6 luni?
Se elibereaza o noua legitimatie ? De ce nu putem sa ne facem pozele pt. aceasta la orice fotograf, ci doar la et. 4 din sediul Baroului?

Este corect ceea ce s-a intreprins? ce parere aveti ?
Baroul Bucuresti ne obliga sa platim IN AVANS taxele pe anul viitor si conditioneaza emiterea noilor legitimatii de plata asta in avans.
Culmea e ca afirma ca noile legitimatii sunt gratuite iar plata in avans e numai o modalitate de "evidenta".
Problema nu e "care e temeiul legal" pentru ca evident nu exista asa ceva.
Problema e cum ii obligam sa ne elibereze noile legitimatii, sau sa le vizeze in continuare pe cele vechi fara sa platim in avans taxele pe 2005?
Voi ce parere aveti?
Culmea e ca afirma ca noile legitimatii sunt gratuite iar plata in avans e numai o modalitate de "evidenta".
Problema nu e "care e temeiul legal" pentru ca evident nu exista asa ceva.
Problema e cum ii obligam sa ne elibereze noile legitimatii, sau sa le vizeze in continuare pe cele vechi fara sa platim in avans taxele pe 2005?
Voi ce parere aveti?