acord vecin
acord vecin
...pentru a functiona o societate(cafenea) area nevoie de acordul vecinilor...in speta proprietarii apartamentului de deasupra cafenelei in speta sunt cetateni straini si sunt plecati din tara...insa au inchiriat apartamentul...poate chiriasul, care e in mod direct afectat , sa isi exprime acordul pentru functionarea localului?...
...

Am citit undeva ca, dupa intrarea in UE, spatiile comerciale trebuie sa indeplineasca niste conditii minime: sa aiba grup sanitar, sa aiba inltimea minima de 2.65m si minim 18 grade Celsius pe timp de iarna. Nu stiu cat de mult se va tine cont de aceasta restrictie caci asta ar insemna sa nu se mai prelungeasca autorizatiile de functionare ale tuturor agentilor economici care isi desfasoara activitatea in apartamente.
Re: acord vecin
unde scrie ? - in ce lege -ovi_dragomir wrote:...pentru a functiona o societate(cafenea) area nevoie de acordul vecinilor...

copile, tu cind pui o intrabare folosesti doua puncte sau semnul exclamarii
nu te pune cu maestrul la executarea silita, citeste cu atentie topicurile si observa ca sunt numai chestiuni de finete, care tin de practica efectiva si nu fac obiectul tratatelor. 8O
... oricum te-am bagat prea mult in seama, mai ales ca-i pentru prima data cind dau peste tine pe forum...
... si ultima data cind te bag in seama

nu te pune cu maestrul la executarea silita, citeste cu atentie topicurile si observa ca sunt numai chestiuni de finete, care tin de practica efectiva si nu fac obiectul tratatelor. 8O
... oricum te-am bagat prea mult in seama, mai ales ca-i pentru prima data cind dau peste tine pe forum...
... si ultima data cind te bag in seama