Librarie noua

Vesti de interes.
librar

Post by librar » 07 Nov 2006, 20:48

RiZEN ne-ai cam laudat ... zi si de rau ca apoi crede lumea ca e blat :-?

Imi aduc aminte de tine. Ne-ai cam luat in bascalie cand ti-am zis ca iti trimitem comanda a doua zi ... ca cum, adik asa repede, ca sigur nu te mintim, etc?!?!?!?! Dar in final ... mi-a placut si mail-ul care l-ai trimis cand primit coletul ...

Cine nu intelege ca "clientul nostru este stapanul absolut" si nu se poarta in consecinta nu va mai exista pe piata. Ca drept dovada ca uite ... lumea se plange de ********.net desi sunt cei mai mari dupa piata. E adevarat ca a fi cel mai mare nu presupune automat si cel mai bun.

RiZEN ... sa spui si dc ne-ai zis cand am vb la tel ca nu ne crezi ca iti trimitem cartile asa repede :!:

serafim

Post by serafim » 08 Nov 2006, 01:31

:-D :-D :-D :grin: mie nu-mi place sa nnmirosnn , cand colind prin librarii ma uit la continut !! :twisted:
:-P
daaaar suna tentant oferta ca in ultima vreme...abia ajung pe acasa...daca s-ar putea...sa ajung prin "internet" acasa....ar fi bine :mrgreen:

librar

imposibil

Post by librar » 08 Nov 2006, 10:55

Vezi ca ai gresit ceva, undeva ... sistemul de logare functioneaza perfect, trust me :kiss:

Ti-ai facut cont ? L-ai activat ? - vezi ca e posibil sa-ti faci cont, si daca nu l-ai activat nu este functional. Asa ca ... activeaza-l :D

Si .. dupa ce il activezi, te astept cu comenzi ;)
serafim wrote::( :-( :-( :-(
profund dezamagitaaaaaa !!!
vrea omul sa cumpere si nu se poate loga !!!!

numb

Post by numb » 08 Nov 2006, 12:16

:razz: site-ul e OK!
...librarul isi face bine treaba.
Hai sa-l recompensam!!!

librar

Post by librar » 08 Nov 2006, 17:14

Aceasta carte nu mai exista de foarte mult timp pe stocul editurii care a publicat-o. Sorry ... daca as putea vinde si carti care nu mai exista ... as fi cel mai fericit librar din lume :oops:
rosia_montana wrote:Ma, io una nu-s mare fan al cumpararii cartilor pe internet. Imi place sa colind librariile, sa rasfoiesc cartile..... Dar, daca imi faci rost de Lavanda si Usturoi a lui Sergiu Singer mai repede decat aia de la librarie.net (dupa care astept de o luna :-x ), promit ca o iau de la tine :-P

croc

Post by croc » 09 Nov 2006, 08:57

nu am vazut dreptul concurentei :(

librar

Post by librar » 09 Nov 2006, 10:31

Ce editura, ce autori ?
croc wrote:nu am vazut dreptul concurentei :(

librar

tocmai a fost adaugat

Post by librar » 09 Nov 2006, 10:41

Tocmai l-am adaugat:
"Dreptul concurentei" - editura all beck, autor Mihai Emilia, anul aparitiei 2004, pret: 29,43 - reducere 10%

numb

urgent... dar citeste finalul

Post by numb » 09 Nov 2006, 10:44

salut librar!

Ti-am laudat site-ul... dar acum am o rugaminte : VREAU "CODUL CIVIL", ultima editie, editura ALL BACK.

Intrebare... REDUCERE-MI OFERI?!?!?! :grin:

astept sa ma contactezi telefonic... sau pe nmail
[/b]

librar

Re: urgent... dar citeste finalul

Post by librar » 09 Nov 2006, 12:32

E pe site. E actualizat la 10.10.2006 si costa redus 9.21 RON. In mod normal are pretul 9.98. Numarul tau de telefon n-am de unde sa-l iau ... decat dupa vreun site de matrimoniale :floare:
numb wrote:salut librar!

Ti-am laudat site-ul... dar acum am o rugaminte : VREAU "CODUL CIVIL", ultima editie, editura ALL BACK.

Intrebare... REDUCERE-MI OFERI?!?!?! :grin:

astept sa ma contactezi telefonic... sau pe nmail
[/b]

numb

Post by numb » 09 Nov 2006, 15:12

micutza reducere... dar e ok.

Cat despre nr de tel.... nu stiam k librarul frecventeaza site-uri matrimoniale :-D

librar

micutza?

Post by librar » 09 Nov 2006, 15:49

Daca gasesti reducere mai mare pe alte site-uri sa-mi zici si mie. Nu exista, oricat ai cauta! Cat despre site-urile matrimoniale ... nu are legatura cu obiectul discutiilor pe aceste forumuri!

numb wrote:micutza reducere... dar e ok.

Cat despre nr de tel.... nu stiam k librarul frecventeaza site-uri matrimoniale :-D

croc

Post by croc » 13 Nov 2006, 09:13

o am :(

e bine insa ca ai adaugat sectiunea;
pe mine ma intereseaza studiile despre actele/faptele interzise de legea 21/1996, art. 5 si reglementate de Regulamente ale Consiliului Concurentei.

mai exact as vrea doctrina din UE, avand in vedere faptul ca la ei au fost reglementate aceste acte/fapte neconcurentiale inca din 2003.

ma gandeam ca poate o fi vreun autor roman care a strans practica/doctrina in acest sens.

corect

Post by corect » 13 Nov 2006, 18:32

librar, toate bune, dar de ce nu mai apare greutatea cartii, ca sa putem calcula taxele? ms.

librar

Post by librar » 14 Nov 2006, 17:36

Sal

Timp de cateva ore astazi s-au facut imbunatatiri site-ului, atat solutiei software care sta in spatele magazinului, cat si numarului de carti. Au fost actualizate anumite categorii, inclusiv cea care intereseaza pe utilizatorii acestui forum ... cartea juridica. Insa acum totul functioneaza normal. Se afiseaza si greutatea si functioneaza si calculatorul din site.

Totusi, trebuie sa mentionez, ca desi greutatea nu se afisa, era o problema strict de afisare, intrucat in cosul de cumparaturi, era afisata si greutatea, si taxele postale corect.

Va astept pe site!
corect wrote:librar, toate bune, dar de ce nu mai apare greutatea cartii, ca sa putem calcula taxele? ms.

Post Reply