Luc4s se refera probabil la "diversele" care nu sunt penale...mariusms wrote:Auzi, tu nu intelegi sau te faci ca nu intelegi? NUP-ul il da domnu procuror.Luc4s wrote: Marius, daca vine de la parchet cu numar de penal se da solutie corespunzatoare, care e aprobata sau infirmata de procuror.
Daca vine la politie pt a depune plangere si i se da rezolutie pt numar intern de catre sef, nu se mai merge pt numar unic la parchet.
Impins masina in parcarea fabricii
amandoua tot distrugere suntmariusms wrote: Ca sa scot harbul din viteza, de aceea spargeam geamul.![]()
Tu pentru ce-i scriai pe portiera? Ca sa-i arati ca ti-a placut gluma?

ambele au aceleasi justificari
1. reducerea cheltuielilor cu taxiul

2. recunoasterea unei glume bune, urmata de impartasirea crestineasca a acestei stari cu chiar popescul in cauza si exprimarea recunostintei pentru amuzamentul provocat...

kiddy, younre kidding, right?kiddy wrote:Dupa ce am urmarit raspunsurile dvs, stimati colegi, concluzionez ca mesajele trebuiau sa apara la rubrica " DIVAGATII ", desigur cu exceptia victimei care se streseaza...

sunt de acord ca victima NU trebuie mutata la divagatii, dar numai pentru motivul ca probabil sta bine mersi la ea acasa, si probabil s-ar opune violent daca ar veni careva s-o ia pe sus si s-o indese in folderul cu divagatii din cine stie ce forum..

sa intelegem de aici ca:kiddy wrote: "...desigur cu exceptia victimei care se streseaza, de inteles de altfel, dar DEGEABA"
a) desigur lucrurile degeaba sunt de inteles, dealtfel?
b) ca e degeaba sa intelegi, desigur dealtfel?
c) degeaba sunt ele de inteles, ca victima tot se streseaza, desigur?
poti sa fii un pic mai explicit?

Acum, ca tot veni vorba, sa va spun ce am patit eu acum doua saptamani: in week-end, noaptea de vineri-sambata si de sambata-duminica, o masina "colocatara" parcata in fata blocului a inceput sa mugeasca de la 5 A.M., tinand-o langa pana la 10 A.M. doua nopti la rand.
Abia dimineata proprietara ei cobora relaxata pentru a-si dezactiva monstruoasa alarma care ne intinsese nervii, si asa prapaditi de o saptamana de stres.
"Doamna" locuia la etajul 8 si de aceea nu auea, chipurile...
Sa ne mai punem intrebarea de ce oare isi mai montase o alarma?...
Poate o fi fost la oferte in prima zi de deschidere a Carrefour-ului, ca s-a deschis recent in urbea in care locuiesc si a dat toata lumea navala (ca romanul, deh!) la televizoare, plasme si telefoane mobile...
Probabil ca a apucat si ea ce mai ramasese dintre oferte : alarma de masina "made in Burundi"...
Asadar, era clar ca nu aveai cu cine discuta...
Ei bine, marturisesc : am aruncat cu oua...
Totusi, sa duc marturisirea pana la capat : am coborat in fata blocului ca sa arunc cu oua in parbriz...
Ce mother biiiiip trebuia sa fac?...
Sa deschid cu cheia de la Solenza mea Renault-ul madamei si sa patesc ca altii?...
Distrugere?
Sorry!
Mi-au alunecat si mie din mana niste oua direct pe retrovizoarele si pe parbrizul masinii ei...
Se mai intampla!
Nu a fost nici macar "funny", ca tot nu am reusit sa o fac sa taca.
Asa ca...am suportat supliciul pana la capat.
Imaginati-va ce tupeu trebuie sa ai sa iti tii masina un week-end intreg in fata blocului, nemiscata, fara sa catadicsesti sa ti-o repari DOUA ZILE LA RAND.
Ca sa nu mai spun ca vecinul meu Gigi, care locuia pe traiectoria oualor , dadea agitat din maini, incercand sa o convinga pe madama ca de la el nu aveau cum sa cada.
Am trecut si eu pe langa el si l-am intrebat :"Probleme, Gogule?...
Ei bine da, era si el la fel de nedumerit ca si mine : madama mai avea si tupeul sa se isterizeze ca ii fusese profanata masinuta...
Tot ea...
Asa ca, dragilor, cum zicea Badea despre traiul in Romania?...
Wenre a big happy family!
Abia dimineata proprietara ei cobora relaxata pentru a-si dezactiva monstruoasa alarma care ne intinsese nervii, si asa prapaditi de o saptamana de stres.
"Doamna" locuia la etajul 8 si de aceea nu auea, chipurile...
Sa ne mai punem intrebarea de ce oare isi mai montase o alarma?...
Poate o fi fost la oferte in prima zi de deschidere a Carrefour-ului, ca s-a deschis recent in urbea in care locuiesc si a dat toata lumea navala (ca romanul, deh!) la televizoare, plasme si telefoane mobile...
Probabil ca a apucat si ea ce mai ramasese dintre oferte : alarma de masina "made in Burundi"...
Asadar, era clar ca nu aveai cu cine discuta...
Ei bine, marturisesc : am aruncat cu oua...
Totusi, sa duc marturisirea pana la capat : am coborat in fata blocului ca sa arunc cu oua in parbriz...

Sa deschid cu cheia de la Solenza mea Renault-ul madamei si sa patesc ca altii?...
Distrugere?
Sorry!
Mi-au alunecat si mie din mana niste oua direct pe retrovizoarele si pe parbrizul masinii ei...
Se mai intampla!

Asa ca...am suportat supliciul pana la capat.
Imaginati-va ce tupeu trebuie sa ai sa iti tii masina un week-end intreg in fata blocului, nemiscata, fara sa catadicsesti sa ti-o repari DOUA ZILE LA RAND.
Ca sa nu mai spun ca vecinul meu Gigi, care locuia pe traiectoria oualor , dadea agitat din maini, incercand sa o convinga pe madama ca de la el nu aveau cum sa cada.
Am trecut si eu pe langa el si l-am intrebat :"Probleme, Gogule?...
Ei bine da, era si el la fel de nedumerit ca si mine : madama mai avea si tupeul sa se isterizeze ca ii fusese profanata masinuta...
Tot ea...
leustean wrote:"Ei bine, marturisesc : am aruncat cu oua...
Totusi, sa duc marturisirea pana la capat : am coborat in fata blocului ca sa arunc cu oua in parbriz...![]()
Distrugere?
Sorry!
Se mai intampla!
![]()

asta se numeste un bun inceput.... aviz amatorilor.....

idei de sicane ?
- sprijinit un cui de roata, sa se intepe singur (carcotasilor o sa le zic ca avea obligatia cf cod rutier, sa inspecteze masina inainte de a se sui la volan)
- udat parbrizul si apoi asezat o foaie de ziar... dupa ce se usuca apa, se mai da jos doar partial si doar prin razuire cu cutitul... (metoda folosita cu succes de militienii din bacau, cu ceva ani in urma, pentru ai de parcau aiurea)
- infipt un cartof invelit in leucoplast in teava de esapament.. (din vremea copilariei noastre, hehe, ce ne mai distram)
- scos husa de pe masina vecinului si pus husa pe masina victimei

dar...
... cu dedicatie speciala pentru cei care-si protejeaza locul de parcare cu T-uri rabatabile, infipte in beton, si care sunt invizibile seara, sau cand dai cu spatele (moartea barei de pe fatza, respectiv spate), urmatoarea ghidushie o gasesc deosebit de inventiva: cablu de lift/inlocuitori, legat pe sub masina de toba, planetara, sau alta parte a burtii masinii... iar celalalt capat de vreun stalp tzeapan

hurts like hell, indiferent de brand

Ca sa vezi cu ce se ocupa juristul serios : scrie la proceduri penale subiecte de divagatii...
In instante numai greve si proteste, pe forumuri numai divagatii...
Ce sa mai inteleaga onorabilul justitiabil, simplul cetateanul cu drept de acces la justitie?
Fiat Mundi Pereat Justitia?
(Fiindca tot veni vorba : oare cand se aude si de un protest/greva al aprozilor, al agentilor procedurali si, eventual, al executorilor judecatoresti?...
Sa facem si noi cuvenitele liste de adeziune, sa urmarim talk-show-urile, sa combatem, sa aratam ca ne pasa).
Kinga, bag de seama ca ma instigi la fapte grave prin participatie improprie ( avand in vedere ca eu actionez oricum fara discernamant...)
Sa zicem ca de la lipsa de somn mi se trage.
Cum adica sa frec cu smirghelul?
Imi decontezi tu bacsisul manichiuristei?...
In instante numai greve si proteste, pe forumuri numai divagatii...
Ce sa mai inteleaga onorabilul justitiabil, simplul cetateanul cu drept de acces la justitie?
Fiat Mundi Pereat Justitia?
(Fiindca tot veni vorba : oare cand se aude si de un protest/greva al aprozilor, al agentilor procedurali si, eventual, al executorilor judecatoresti?...
Sa facem si noi cuvenitele liste de adeziune, sa urmarim talk-show-urile, sa combatem, sa aratam ca ne pasa).
Kinga, bag de seama ca ma instigi la fapte grave prin participatie improprie ( avand in vedere ca eu actionez oricum fara discernamant...)
ok..deci ..eu o sa te sponsorizez cu manusi ..de protectieleustean wrote:

si hai spune adevarul..asa ca ma pricep bine?????