INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
arian
fira are absoluta dreptate. nu e imputabil niciunuia dintre noi faptul ca inm-ul reprezinta cel putin in primul an o prelungire a facultatii. in privinta icrelor, pateului, berilor si chefurilor nu cred ca sunt de loc relevante in privinta pregatirii mele profesionale.
-
cats
ma rog, in calitatea mea de necaminista nu pot spune ca am parte de bairamul asta generalizat de care vorbesc arian si cyclop. actually, eu percep inm-ul ca pe o chestie care ma sileste sa ma trezesc devreme ca sa pierd timpul :?
-
Jaja
Abia de saptamana viitoare cred ca o sa ma scol devreme, pana acum am dus-o destul de bine. Nici eu nu stiu cum se distreaza cei din camin, in ceea ce ma priveste stilul meu de viata a ramas neschimbat. Cred totusi ca faptul ca am intrat la INM e un lucru bun pe termen lung, chiar daca vom fi nevoiti sa invatam materii de care nu vom avea nevoie sau sunt si alte disconforturi. Vor trece si astea si apoi ne vom trezi practicieni. Asta e.
-
arian
absolut korect. in loc sa invat proceduri si sa citesc rechizitorii, ma duc la prima ora sa-l ascult pe stoica vorbind de palnii, piramide, zei si eroi. conferintele si activitatile extracuriculare ma omoara cu zile. poate de luni incolo se vor mai schimba lucrurile. in privinta bairamurilor usa noastra e deschisa.

-
cats
arian, cred ca tocmai te-am identificat in urma acestei postari. cum spuneai ca stau lucrurile cu litispendenta aia?

-
arian
al dumneavoastra sincer.

-
cats
si as indrazni sa avansez ipoteza ca cyclop e la grupa 12, nu?
-
DannyF
Cyclop e la grupa 1
-
arian
dar de votat, m-ati votat macar? sau nu sustineti cauzele pierdute ?

-
yagunz
Ca idee eu te-am votat. In plus, ti-am facut si lobby printre colegi...
We should never surrender!
-
cats
ariane, nu prea, ca promisesem lun nenea contracandidatun, dar promit ca la anul pe tine pun x-ul :)