Discutii privind Societatile Comerciale
-
pernes
-
kinga
-
pernes
eu am cerut publicarea si cei de la ORC se uita ciudat la mine sa vin cu o astfel de cerere :(
-
kinga
nu se poate.
sincer.
lor i se comunica de la M.OF. in format electronic toate hotararile publicate prin intermediul lor.
De la data depunerii spre publicare, in termen de 15 zile au monitorul. Si sunt obligati sa-ti dea. Asa ca fa scandal.

-
pernes

pentru sfat!
o sa-mi schimb atitudinea fata de ei!

(de-ajuns cu sar-mana!)
-
kinga
wau...
multam... ma refer la

-
bubulina
cei de la ORC au niste borderouri cu numerele de monitor oficial in care au aparut hotararile sau actele aditionale depuse la ORC.

-
mirabela
si eu am avut de publicat in MO un convocator al Adunarii Generale Extraordinare, si cei de la ORC au spus ca ei nu mai publica asa ceva si m-au trimis la Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura. acolo mi-au luat convocatorul, am platit taxa. urmeaza in 2 saptamani sa primeasca MO in care s-a facut publicarea si sa imi inmaneze un exemplar pentru a face dovada publicarii.
-
kinga
mirabela wrote:si eu am avut de publicat in MO un convocator al Adunarii Generale Extraordinare, si cei de la ORC au spus ca ei nu mai publica asa ceva si m-au trimis la Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura. acolo mi-au luat convocatorul, am platit taxa. urmeaza in 2 saptamani sa primeasca MO in care s-a facut publicarea si sa imi inmaneze un exemplar pentru a face dovada publicarii.
Mirabela, Convocator e convocator, iar hotararea AGA este hotarare AGA.
Exista oleaca de diferenta.

-
lauraC
Ciudat s-au uitat la mine cei de la ORC Ilfov cand le-am cerut copie de pe M. Of. Cica au avut un conflict cu RA Monitorul Oficial in privinta eliberarii extraselor, drept pentru care ei nu mai dau astfel de documente. Le-am explicat ca in alte parti se poate. Fooooaaaaarteee greu au inteles. Pana la urma mi-au eliberat un extras dar fara sa-l mai certifice. E bun si-asa.