vreo suplimentare de locuri ca acum 2 ani?
vreo suplimentare de locuri ca acum 2 ani?
stie cineva ceva de vreo sulpimentare de locuri(ca circula un zvom la interviuri)?nu de alta da stiu pe cineva in primi 5 dupa cele 180 de locuri..care anul trecut a luat 9.67 la interviu si anul asta domnii din comisii au crezut ca s-a schimbat radical in jos si nu merita un decat 8.80 adik un 8.84 i-ar fi fost suficient sa intre in grafic.
Mie mi se pare o mare tampenie ca exista, indiferent cum ar fi!Daca treci tu de grila si de logic nu pot sa cred ca esti nici retardat si nici nebun, ca sa nu mai zic, ca mai e si psihologicun!!!!
Mai fratilor asta e pt departajare, eu am inteles asta demult!Nu conteaza ce zic aia , ce raspunzi tu etc.Oricum nu dau 2 lei pe ce povestim noi acolo, e pura departajare!Ei si sistemul lor de tampiti!
Mai fratilor asta e pt departajare, eu am inteles asta demult!Nu conteaza ce zic aia , ce raspunzi tu etc.Oricum nu dau 2 lei pe ce povestim noi acolo, e pura departajare!Ei si sistemul lor de tampiti!
aici sunt de acord cu tine..stiu ca in strainatate acesta este sistemul de notare la LSAT, admis/respins...dar ce te faci ca acolo pentru a fi admis trebuie sa scoti un punctaj cu mult mai mare decat limita de 30 impusa de csm...iar la cat de pregatiti suntem noi pentru un asemenea test, prefer sa se noteze in continuare si cine e mai norocos sa intre...Samurai wrote:Si testul de logica ar trebui sa fie cu admis sau respins. Asta in cazul in care cei de la CSM&INM nu isi dau seama ca testul lor este stupid.
Nu se noteaza cu admis/respins LSAT-ul in USA, ci, pe baza punctajului brut (raw score) se intocmeste un altfel de punctaj (scaled score) de la 120 la 180. Aceasta scara (120-180) masoara nivelul de competenta (proficiency) luand in calcul erorile de masurare, care pot aparea la orice test (din cauza neputintei in a alcatui un test 100% perfect), deci si la acesta.
Ca sa dau si un exemplu, la 73 de puncte brute corespund 160 de puncte in scaled score.
Fiecare universitate isi stabileste o limita minima a punctajului raportat pentru admitere (la fac. de drept). La Harvard, Yale si Standford limita e 170, adica aprox. 88 de raspunsuri corecte. Cu cele 160 de puncte anterioare se poate intra la Boston College, parca.
Ca sa dau si un exemplu, la 73 de puncte brute corespund 160 de puncte in scaled score.
Fiecare universitate isi stabileste o limita minima a punctajului raportat pentru admitere (la fac. de drept). La Harvard, Yale si Standford limita e 170, adica aprox. 88 de raspunsuri corecte. Cu cele 160 de puncte anterioare se poate intra la Boston College, parca.