Examen functionari UE

Vesti de interes.
denominatus

Post by denominatus » 17 Sep 2006, 18:23

Pai nici de data asta nu te-ai exprimat suficient de clar.
Ca noi nu stim la ce examen te-ai inscris tu, ca sa vedem daca suntem in aceeasi suferinta, sau in suferinte diferite.
Cu aplicatie directa asupra bibliografiei folosite ;)

nevasta, unde e furcuita?
langa lingura
si lingura?
langa furculita
bine, mai, atunci unde-s furculita si lingura?
una langa alta.
:grin:

Or tu vrei sa afli la ce examene ne-am inscris noi, nu? Hai recunoaste ca de fapt asta vrei :-D

Iar faza cu informatiile din "inside" a fost dementiala.
Pai, daca ar fi, cine crezi ca ti le va spune tie???? :-D :-D :-D

florian267

Post by florian267 » 17 Sep 2006, 19:22

Denominatus wrote:
Iar faza cu informatiile din "inside" a fost dementiala.
Pai, daca ar fi, cine crezi ca ti le va spune tie???? :-D :-D :-D
Pai ma gandeam ca ceilalti au mai multa bunavointa decat tine.

vally

Post by vally » 17 Sep 2006, 20:07

Si totusi, floriane, scoate-ne din ceata... pana la urma despre ce examen vorbesti? Ca poate noi avem bunavointa... daca ai si tu.

Sau, vorba lui deno, doar vrei sa afli daca mai stie cineva (eventual cati merg) sa concureze cu tine pe acele posturi, corect?

Pai din p. meu d.v. nu-i corect deloc. Ori esti fair-play si vii sa discuti cu noi ce te/ (eventual), ne intereseaza, ori ne scutesti de tatonarile astea... Ce zici?

:cafea:

kinga

Post by kinga » 17 Sep 2006, 20:08

vally wrote:Si totusi, floriane, scoate-ne din ceata... pana la urma despre ce examen vorbesti? Ca poate noi avem bunavointa... daca ai si tu.

Sau, vorba lui deno, doar vrei sa afli daca mai stie cineva (eventual cati merg) sa concureze cu tine pe acele posturi, corect?

Pai din p. meu d.v. nu-i corect deloc. Ori esti fair-play si vii sa discuti cu noi ce te/ (eventual), ne intereseaza, ori ne scutesti de tatonarile astea... Ce zici?

asta da bunavointa.... :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

florian267

Post by florian267 » 17 Sep 2006, 20:13

Este vorba de examenul ptr. administratori (AD/47), daca e asa important.
Raman la parerea ca daca cineva ar fi fost inscris la examen (indiferent ca era pentru secretari sau administratori) si ar fi avut un minim de bunavointa, ar fi spus...
Dar asta este... unii au chef de mistouri pe aici. :(

vally

Post by vally » 17 Sep 2006, 20:22

@kinga, am gresit? :(

Nu ti se pare ca florian se fereste sa spuna ce-l intereseaza de fapt?
Eu, de ex. ma preg. ptr. MJ si ma astept sa fie concurenta mare. Cred ca si el se afla intr-o situatie asemanatoare si tatoneaza... Este normal sa fie ingrijorat dar, daca tot a deschis subiectul, nu este normal sa spuna ceva concret inainte de a ne cere lamuriri? Si apropo, multe ex. in oct., dam lamuriri de-a valma? :?: :!: , ca nu pricep, ce-l intereseaza de fapt?

@floriane fii barbat/a, vino si spune ce te doare...

kinga

Post by kinga » 17 Sep 2006, 20:27

vally wrote:@kinga, am gresit? :(

Nu ti se pare ca florian se fereste sa spuna ce-l intereseaza de fapt?
Eu, de ex. ma preg. ptr. MJ si ma astept sa fie concurenta mare. Cred ca si el se afla intr-o situatie asemanatoare si tatoneaza... Este normal sa fie ingrijorat dar, daca tot a deschis subiectul, nu este normal sa spuna ceva concret inainte de a ne cere lamuriri? Si apropo, multe ex. in oct., dam lamuriri de-a valma? :?: :!: , ca nu pricep, ce-l intereseaza de fapt?

@floriane fii barbat/a, vino si spune ce te doare...
hai noa Vally..chiar asa??? la fiecare colti de strada se da examen in octombrie pentru functionari UE????

si a dat n... explicatiiii ...
vezi si mesajul anterior......

scuze..dar ai citit??????

PS
succes.... :floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea: :cafea:

vally

Post by vally » 17 Sep 2006, 20:33

@florian: nu e vorba ca avem noi chef de mistouri pe aici. Uita-te putin pe topic, de la inceput, ce impresie iti lasa?

OK, in sfarsit ai spus ce te intereseaza.... din pacate nu am cum sa te ajut pe domeniul acesta -nu am informatiile necesare- dar sunt sigura ca vei primi noutati in masura in care sunt interesati pe forum.
Eu ma preg. ptr. alt concurs pe post, total diferit.

Mult succes! :cafea:

vally

Post by vally » 17 Sep 2006, 20:40

@kinga, nu-mi merge yahoo si mai fac si altele pe aici, nu stau numai pe forum :floare:

P.S.: mai sunt posturi ptr. U.E., nu cu plecare directa asa cum am inteles ca vizeaza florian, dar libere si... nu se stie...cateodata tangential, mai bine...si mai rapid...

denominatus

Post by denominatus » 18 Sep 2006, 23:39

Eu asa avea cum, dar nu vad de ce... si sincer chiar nu mai am chef... dar mersi floriane, ca mi-ai adus aminte din proverbele romanesti...
Orbul de la toti si de la orbul nimeni...
Tu prea ne crezi fraieri.... poate te mai gandesti...

Bafta multa, dar... sa nu exageram, nu? :-P

krisstina

Post by krisstina » 19 Sep 2006, 07:39

vally wrote: Eu, de ex. ma preg. ptr. MJ si ma astept sa fie concurenta mare.
Si eu vreau sa-mi masor fortele la MJ.

Cat este de greu comparativ cu concursul de la INM?

vally

Post by vally » 19 Sep 2006, 15:17

@Kriss, la MJ mi-e tema sa nu fie pe pile, in rest.. vedem...

Dar poate pilele au intrat pe locurile 20 -peste 30... daca ti-aduci aminte anuntul initial dat de ei.

Pe ce directie/serv. vrei sa mergi? Eu nu am reusit sa ma hotarasc: la unele am exp. dar una din dir.( prob.) chiar imi face cu ochiul. Tu ce zici? :cafea:

krisstina

Post by krisstina » 19 Sep 2006, 20:37

Hmmm ... concuram pe acelasi post.

Deja sunt 10 inscrisi.

totem

Post by totem » 20 Sep 2006, 10:29

:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Krisstinico, vei fi in fruntea listei!!!! yo sunt cu pumnii stransi non stop!!!Dar vreau sa bei shampania cu mine!!!
SUCCES!!!!!
:floare: :floare: :floare:

krisstina

Post by krisstina » 20 Sep 2006, 10:39

Multumesc pentru sustinere.

Nu-mi fac mari sperante, dar, de va fi sa fie, dau de baut.

Post Reply