Haideti sa ne gandim impreuna la modul in care ar trebui sa abordam de aici inainte problema INM.
Voi cu ce impresie ati ramas dupa ex. de acum?
V-ati gandit la un plan de atac?
punct si de la capat.....
Re: punct si de la capat.....
indiferenta si relaxare,...dai la anul,mai citesti putin si sigur ai sanse daca ai si un ban norocos cu tine...in rest,nu o sa-mi mai iau apa plata la examen,ca sunt servit de gazde....vally wrote:Haideti sa ne gandim impreuna la modul in care ar trebui sa abordam de aici inainte problema INM.
Voi cu ce impresie ati ramas dupa ex. de acum?
V-ati gandit la un plan de atac?
Re: punct si de la capat.....
flaviusnet...nicio indiferenta, nicio relaxare...sa invatam inca de pe acum pentru la anun , fara pauze...non-stopvally wrote:V-ati gandit la un plan de atac?

mie mi se pare ca avem o problema foarte mare daca domnii care formeaza comisiile astea pe la inm isi inchipuie ca noi putem urmari tot ce se intampla in materie de jurisprudenta, pe langa toata doctrina, coduri si legislatia ceruta de ei.... sau neceruta dar testata....
eu nu lucrez pe post juridic si mi-e f. greu sa cred ca as putea -intr-un an - sa fiu asa de bine pregatita incat sa pot para eventualele lovituri sub centura servite cu atata nonsalanta de acesti "grei"...
chiar am avut senzatia ca vor sa creeze intentionat un precedent; au inceput anul trecut cu un subiect la grila, au mers mai departe cu speta si anul acesta deja avem cateva grile total aiurea....
am inteles ca si pentru conceperea subiectelor de logica au dat zeci de mii de euro si totul in ideea de a experimenta intre mai multe variante de concurs posibile la inm.... cine sunt cobaii? ce patesc, de regula, cobaii?... inutil, stim cu totii raspunsurile... retorica ne paste....
cred ca, daca le mai toleram un astfel de dispret la adresa noastra, vom ajunge in situatia in care a fi admis la inm sa fie doar o utopie pentru noi, cei care incercam sa intram in aceasta institutie cu o singura arma: multe ore de munca depusa pentru a ne realiza visul.
nu sunt o pesimista de fel si chiar ii rog pe cei care au o speranta sa ia grilele sa treaca mai departe, sa uite aceste randuri si sa lupte pentru ei si pentru visul nostru comun (sunt sigura ca suntem multi care ne dorim profesia de judecator/ procuror din motive absolut corecte si rezonabile), mult succes:!:
voi ce credeti
eu nu lucrez pe post juridic si mi-e f. greu sa cred ca as putea -intr-un an - sa fiu asa de bine pregatita incat sa pot para eventualele lovituri sub centura servite cu atata nonsalanta de acesti "grei"...
chiar am avut senzatia ca vor sa creeze intentionat un precedent; au inceput anul trecut cu un subiect la grila, au mers mai departe cu speta si anul acesta deja avem cateva grile total aiurea....
am inteles ca si pentru conceperea subiectelor de logica au dat zeci de mii de euro si totul in ideea de a experimenta intre mai multe variante de concurs posibile la inm.... cine sunt cobaii? ce patesc, de regula, cobaii?... inutil, stim cu totii raspunsurile... retorica ne paste....
cred ca, daca le mai toleram un astfel de dispret la adresa noastra, vom ajunge in situatia in care a fi admis la inm sa fie doar o utopie pentru noi, cei care incercam sa intram in aceasta institutie cu o singura arma: multe ore de munca depusa pentru a ne realiza visul.
nu sunt o pesimista de fel si chiar ii rog pe cei care au o speranta sa ia grilele sa treaca mai departe, sa uite aceste randuri si sa lupte pentru ei si pentru visul nostru comun (sunt sigura ca suntem multi care ne dorim profesia de judecator/ procuror din motive absolut corecte si rezonabile), mult succes:!:
voi ce credeti

citisem in postarea ta:"cine sunt ciobanii",iar formularea asta nu era departe de adevar....e frustrant sa inveti un an de zile pt niste subiecte de grile gresite sau pline de contradictorialitate...beleaua maxima este ca ei nu au nimik de pierdut...tot noi o sa dam in continuare acest examen si o sa ne plangem de ciuda ca nu suntem la masa bogatilor....vally wrote:. cine sunt cobaii? ce patesc, de regula, cobaii?... inutil, stim cu totii raspunsurile... retorica ne paste....
c:
eu cred ca Vali are dreptate.Haideti sa ne unimmai muti si sa facem ceva. Macar sa se organizeze rahatul asta de examen de mai multe ori pe anvally wrote:mie mi se pare ca avem o problema foarte mare daca domnii care formeaza comisiile astea pe la inm isi inchipuie ca noi putem urmari tot ce se intampla in materie de jurisprudenta, pe langa toata doctrina, coduri si legislatia ceruta de ei.... sau neceruta dar testata....
voi ce credeti
O idee extraordinara, intr-adevar; organizarea acestui ex. ar fi trebuit sa se faca " de cate ori va fi nevoie", asa cum spuneau in org. jud., nu demult...
Pe atunci recunosteau ca trebuie sa ocupe posturile vacante de jud./proc. in timp util. Mai spuneau ca, tot in functie de necesitati, cursurile vor dura intre 6 luni si 2 ani... Din cate stiu nu s-au aplicat niciodata la modul acesta si apoi au renuntat definitiv la aceste prevederi din organizarea jud..
Credeti ca am putea face ceva concret ptr. a-i determina sa-si revizuiasca atitudinea?
Se tot plang ca jud. are intre 50 -150 de dosare pe zi si ca din aceasta cauza nu se vad progrese.... si de-aia nu ne mai integram noi odata in U.E.... CU JUSTITIA NOASTRA CU TOT...
De ce nu elimina cauza? Mister total... 8O
Pe atunci recunosteau ca trebuie sa ocupe posturile vacante de jud./proc. in timp util. Mai spuneau ca, tot in functie de necesitati, cursurile vor dura intre 6 luni si 2 ani... Din cate stiu nu s-au aplicat niciodata la modul acesta si apoi au renuntat definitiv la aceste prevederi din organizarea jud..
Credeti ca am putea face ceva concret ptr. a-i determina sa-si revizuiasca atitudinea?
Se tot plang ca jud. are intre 50 -150 de dosare pe zi si ca din aceasta cauza nu se vad progrese.... si de-aia nu ne mai integram noi odata in U.E.... CU JUSTITIA NOASTRA CU TOT...
Caracaduzzu a initiat un memoriu prin care cerea, printre altele si asta. Memoriul a fost trimis la ziare, am trimis si eu acel memoriu. De asta spun sa ne unim mai multi si sa facem ceva, ca altfel cu cateva persoane, astia nici nu o sa ne bage in seama.vally wrote:O idee extraordinara, intr-adevar; organizarea acestui ex. ar fi trebuit sa se faca " de cate ori va fi nevoie", asa cum spuneau in org. jud., nu demult...