mai multe contracte de munca?
mai multe contracte de munca?
Poti sa ai doua contracte de munca cu norma intreaga la doua firme diferite in acelasi timp?Daca raspunsul e afirmativ, se trec amandoua in cartea de munca?Si apropo, se mai tiparesc carti de munca?
Carnetele de munca vor functiona din cate imi aduc aminte pana la 1 ianuarie 2006 sau 2007, iar un lot de nu stiu cate exemplare sunt in curs de tiparire sau au fost deja tiparite.
La problema cu contractele de munca va dau un raspuns mai sigur maine sau poimaine. Stiu ceva dar vreau sa fiu sigur :)
La problema cu contractele de munca va dau un raspuns mai sigur maine sau poimaine. Stiu ceva dar vreau sa fiu sigur :)
Raspuns punctual:
Nu poti incheia decat un singur contract individual de munca cu norma intreaga, insa ai dreptul de-a incheia - in mod suplimentar - si inca unul sau mai multe contracte de munca cu durata partiala.
Toate contractele de munca trebuiesc a fi inregistrate corespunzator.
De asemenea, toate contractele isi produc efectele aferente in ceea ce priveste drepturile si obligatiile conform Codului Muncii, in ceea ce priveste vechimea si :( in ceea ce priveste impozitarea (inclusiv impozitul pe venit, la sfarsit de an)
Nu poti incheia decat un singur contract individual de munca cu norma intreaga, insa ai dreptul de-a incheia - in mod suplimentar - si inca unul sau mai multe contracte de munca cu durata partiala.
Toate contractele de munca trebuiesc a fi inregistrate corespunzator.
De asemenea, toate contractele isi produc efectele aferente in ceea ce priveste drepturile si obligatiile conform Codului Muncii, in ceea ce priveste vechimea si :( in ceea ce priveste impozitarea (inclusiv impozitul pe venit, la sfarsit de an)