Imi pare rau ca trebuie sa va stric buna dispozitie cu ceea ce o sa postez mai jos, dar nu pot ramane indiferent la ceea ce se pretece in Liban. Va rog, daca folositi linkul, sa va uitati pana jos, macar la poze, chiar daca e greu. Lumea trebuie sa stie. Macar atat cred ca merita victimele nevinovate. :(
http://marwaheen.blogspot.com/
OPRITI RAZBOIUL!!!!!
Sunt de acord cu voi. M-am uitat si eu ieri pe niste imagini, ingrozitor. Problema este ca asa ceva se intampla foarte des. Nu numai in Liban. S-a intamplat in Serbia, in Irak si cu siguranta o sa se mai intample. Si Marile Puteri, asa zisele aparatoare ale drepturilor omului nu fac nimic. Exista lamentari/discutii/opozitii dar in final nu ia nimeni pozitie. Cred ca nici n-ar putea din moment ce SUA este statul care incalca cel mai mult drepturile omului. Si din moment ce exista atatea interese economico-politice. Si intre timp oameni nevinovati sufera si copii care deabia au deschis ochii asupra lumii - mor.
Acum daca spui ceva impotriva evreilor esti pasibil de pedepse grave, dar totusi spun. Consider evreii cei mai mari teroristi, care se ascund sub infatisare de victima. Ei au fost cei mai oropsiti in decursul istoriei, nu?????? Si cu toate acestea ei se afla in functiile cheie din majoritatea statelor. Paradoxal.
Acum daca spui ceva impotriva evreilor esti pasibil de pedepse grave, dar totusi spun. Consider evreii cei mai mari teroristi, care se ascund sub infatisare de victima. Ei au fost cei mai oropsiti in decursul istoriei, nu?????? Si cu toate acestea ei se afla in functiile cheie din majoritatea statelor. Paradoxal.