stie cineva ceva despre INPPA ?

Vesti de interes.
Post Reply
mihai_ielciu

stie cineva ceva despre INPPA ?

Post by mihai_ielciu » 15 Nov 2004, 00:02

in afara de faptul ca siteul lor ( www.inppa.ro ) este in contructie si in afara informatiilor furnizate de www.uar.ro

minodora

Post by minodora » 15 Nov 2004, 09:17

Am vorbit cu mai multi de acolo si parerile sunt impartite. Totusi ideea generala este ca sunt cursurile foarte interesante. Se fac cu: Neagu, Ciobanu, Boroi, Butoi etc. Cursurile am inteles ca se fac dupa ora 12 si nu ai voie sa lipsesti. La terminarea lor se va da un examen grila cu 100 de intrebari din toate materiile.

jus2001

Post by jus2001 » 15 Nov 2004, 12:11

Dupa cate stiu eu nu exista anumite criterii dupa care se face admiterea la acest INPPA. Ar rezulta ca e un fel de sursa de smecherie, pentru ca unii sa termine mai repede un pic stagiatura si sa scape de def. Dar vorbele astea umbla prin oras, la fel ca si cele despre Mutu. Alea au fost reale, astea nu stiu.
Astept sa vedem ce stiu avocatii - care mai aud una-alta prin cafenea sau chiar niste inppa-apisti.

minodora

Post by minodora » 15 Nov 2004, 14:12

In legatura cu criteriile de selectie, atunci cand s-au facut inscrierile, s-a vehiculat ca intra numai avocatii care sunt in al 2-lea an de stagiatura. Iar dintre ei.....

Cerveni

Post by Cerveni » 15 Nov 2004, 15:27

Cu un an inainte am completat si eu un formular pentru admiterea la INPPA; se pare ca ,conditiile(cel putin teoretic) ar fi fost sa ai studii postuniversitare, o medie mare de intrare in Barou, cunoasterea de limbi straine...
Cu toate astea indeplinite nu am fost admisa si nici cei de la Barou, U.A.R., INPPA nu au reusit sa-mi dea o explicatie ulterioara despre aceste criterii de admitere... nimeni nu stia nimic clar din pacate(poate doar cei sau cel care a facut listele).
Oricum sper sa aveti mai multa bafta decat mine!!!

Post Reply