Se abroga insulta si calomnia
Se abroga insulta si calomnia
In M.Of. nr. 601/2006 s-a publicat Legea nr. 278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal, precum si pentru modificarea si completarea altor legi.
Legea intra in vigoare dupa 30 de zile de la data publicarii, mai putin dispozitiile referitoare la raspunderea persoanelor juridice care vor intra in vigoare peste 90 de zile
Legea intra in vigoare dupa 30 de zile de la data publicarii, mai putin dispozitiile referitoare la raspunderea persoanelor juridice care vor intra in vigoare peste 90 de zile
Cyclop wrote:Da, foarte mare atentie...pisa wrote:mare atentie insa, pi acest examen la inm, calomnia si insulta sunt inca in infractiuni!!!
Dan ce ne facem, ca nu mai sunt in tematica...![]()

asta e, nu am ajuns cu totii pana la penal special !

(ce ma enerveaza pe mine este ca nici macar nu mi-am pus problema dc este in tematica sau nu... of, of, nu ma invat minte sa nu mai sar la concluzii...) ...
dar vad ca trebuie sa ajungem, ca avem concurenta serioasa...
Re: Se abroga insulta si calomnia
:-| Si cum ramane cu proba veritatii??Norocel wrote:In M.Of. nr. 601/2006 s-a publicat Legea nr. 278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal, precum si pentru modificarea si completarea altor legi.
Oare pricipiul autodeterminarii este suficient?
Re: Se abroga insulta si calomnia
Adica?pernes wrote:Oare pricipiul autodeterminarii este suficient?