Carti juridice

Vesti de interes.
bobocel

Post by bobocel » 04 May 2006, 11:38

roxanagalateanu wrote:60 RON
multumesc :cafea:

monica

Post by monica » 13 May 2006, 08:03

corect :fluierat:

Ovidiu

Post by Ovidiu » 27 Jun 2006, 20:45

Ce sa iau intre Deleanu si Tabarca?

Ovidiu

Post by Ovidiu » 27 Jun 2006, 20:54

Am gasit Codul de procedura civila adnotat de Gabriel Boroi si de Octavia Spineanu Matei, are peste 2500 de spete! La 98 Ron
http://www.beck.ro/?v=produs&id=641

Stie cineva de cartea asta? Ma gandesc ca este mai practica decat un Tratat, voi ce ziceti?

bog28

Post by bog28 » 27 Jun 2006, 21:00

Am gasit Codul de procedura civila adnotat de Gabriel Boroi si de Octavia Spineanu Matei, are peste 2500 de spete! La 98 Ron
- eu am cumparat-o dar m-a dezamagit putin, fata de Codul de procedura civila comentat si adnotat de Mariana Tabarca.

mi se pare mai buna aceea sau poate ca asteptam mai mult de la cartea lui Boroi la pretul asta. :(

Ovidiu

Post by Ovidiu » 27 Jun 2006, 21:36

[quote="bog28"][quote]Am gasit Codul de procedura civila adnotat de Gabriel Boroi si de Octavia Spineanu Matei, are peste 2500 de spete! La 98 Ron [/quote]- eu am cumparat-o dar m-a dezamagit putin, fata de Codul de procedura civila comentat si adnotat de Mariana Tabarca.

mi se pare mai buna aceea sau poate ca asteptam mai mult de la cartea lui Boroi la pretul asta. :([/quote]

Te referi la cel de vreo 32 Ron de Tabarca nu? Este ceva diferenta de pret. In ce sens te-a dezamagit?

bog28

Post by bog28 » 27 Jun 2006, 21:55

In ce sens te-a dezamagit?
- in Tabarca am gasit unele chestii in plus fata de Boroi. mai mult, are si scurte aspecte de "doctrina".

nu zic ca boroi nu e o carte buna, doar ca mie mi se pare mai buna cealalta. poate ca am avut eu asteptari prea mari.

Tabarca are dezavatajul ca nu contine ultimele modificari prin L219/2005.

oricum, eu le am pe amandoua :-P :-P :grin:

vetabeta

Post by vetabeta » 02 Jul 2006, 20:52

Am luat si eu Codul de pr. civ. adnotat al lui Boroi. Dar mie mi se pare mult mai bun al lui Les, nu se compara. E mult mai complex, are si doctrina, dar are in principal o multime de spete la fiecare articol comentat. E super, o sa-l iau la primul onorar mai consistential! :-D

and

Practica avocatiala - editia a II-a - revazuta si adaugita

Post by and » 03 Jul 2006, 02:05

Intentionam sa publicam "Practica avocatiala - editia a II-a - revazuta si adaugita". Editorul a mai gasit 50 de exemplare din prima editie, care s-au vandut, toate, in doua zile, zice...

Intrebarea mea este, pentru editia a II-a, ar fi mai bine sa fie la fel ca prima, pe hartie, sau sa fie, dupa modelul www.CodulMuncii.ro in format online, accesibila cu abonament, cu actualizarea pentru un an intreg?

Andrei Savescu

krisstina

Post by krisstina » 03 Jul 2006, 05:16

Sa fie on-line, actualizata zilnic, cu multe optiuni de cautare, gratis si sa primim si premii pentru accesare. :lol:

denominatus

Post by denominatus » 03 Jul 2006, 13:07

Am un tractor de vanzare. Cineva interesat? Stie sa faca si spaghete.
www.tractorul-meu-de-vanzare.ro
Adevarul e ca unii zic ca exista alte tractoare, care sunt mai fiabile si au mai multe optiuni. Dar io pe al meu vreau sa-l vand, ma-ntelegeti?
Pot sa-l si inchiriez, la o adica, bani sa iasa. ;)

vis-a-vis de mesajul de supra, bravo krisstina ;)
ai uitat de bonusuri pentru scrisul in forum ;)

krisstina

Post by krisstina » 03 Jul 2006, 14:17

Denominatus wrote:vis-a-vis de mesajul de supra, bravo krisstina ;)
ai uitat de bonusuri pentru scrisul in forum ;)
Nu amestec placerea cu afacerile!

Personal, nu ma deranjeaza reclama la carti, informatiile despre carti fac parte din motivele pentru care intru pe forum.

denominatus

Post by denominatus » 03 Jul 2006, 14:49

[Off topic]
:-D Treaba ta ce faci cu ele :-D
Zic si eu ca Zdreanta, cel cu ochii de faianta :-P

Despre bonusuri, ma refeream la bonusuri pentru scris in forumul acela :grin:
Macar pentru premianti acces gratis. Desi, daca-s premianti, nu prea au nevoie de accesul lui gratis :-D Pe care oricum nu-l da. :-D
Materie prima pentru noi aparitii, idei in devenire, proprietate intelectuala ;-) Got the picture?

Altfel, baiatul destept, am auzit numan lucruri bune despre el, dar eu carcotas cum ma stii.. :grin:

[On topic]
Brava.

denominatus

Post by denominatus » 03 Jul 2006, 14:54

deci, revenind... carti juridice? cine ce a mai auzit?

LUMINITA2006

Post by LUMINITA2006 » 04 Jul 2006, 12:39

Ceva carti mai actuale despre cambie, bilet la ordin, cec, inclusiv jurisprudenta, aveti idee sa mai fi aparut?

Post Reply