Testare psihologica - examen procurori 21 mai

Vesti de interes.
Post Reply
dem

Testare psihologica - examen procurori 21 mai

Post by dem » 21 Jun 2006, 21:03

Pentru cei interesati, vreau sa spun ca toti cei admisi la concursul de admitere in magistratura au dat, pe langa testarea psihologica scrisa si un interviu, in fata unei comisii formate din doi psihologi. Cred ca e un plus fata de testarea din februarie (?).
Si mai vreau sa multumesc foarte frumos (chiar daca cu intarziere :oops: ) celor care m-au ajutat cu informatii despre testul psihologic din februarie.

dem

Post by dem » 29 Jun 2006, 08:43

PENTRU "prosecutor" (neinregistrat ca membru).
Buna, "prosecutor"! Imi cer scuze pt. intarzierea raspunsului la mp-ul pe care mi l-ai trimis, dar am fost plecat la Bucuresti (am optat pt.posturi). Se pare ca de data asta se grabesc cei de la CSM, nu stiu din ce motiv, dar noi ne bucuram.
In legatura cu testul psihologic din februarie, prietenii de pe site mi-au indicat urmatorul topic, pe care ti-l recomand si eu tie:http://avocatura.com/modules.php?name=F ... psihologic.
In ceea ce priveste interviul, pot sa spun ca am intrat pe rand, in fata unei comisii formate din 2 doamne psiholog, care ne-au cerut, in primul rand, date personale despre noi si familia noastra (gen stare civila, ocupatia parintilor, etc.). Apoi, ni s-a cerut sa terminam propozitii incepute de ele, gen: "viata mea...", "cand ma supar foarte tare....", "cel mai mult ma enerveaza...", si altele. Am stat jumatate de ora.
Dupa o saptamana, am primit plicul cu calificativul admis. Cam asta a fost.
Dupa cate inteleg, te pregatesti pt. a deveni "prosecutor"(?), sau esti deja...
Oricum ar fi, eu iti doresc mult succes!

Post Reply