vacanta judecatoreasca anul acesta?

Vesti de interes.
Post Reply
magdaf

vacanta judecatoreasca anul acesta?

Post by magdaf » 31 May 2006, 17:00

va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?

multumesc mult.

Pelerinul

Post by Pelerinul » 31 May 2006, 17:19

Eu am inregistrat astazi o cerere de chemare in judecata si mi s-a spus ca probabil, termen voi avea in septembrie. Asa ca...

bonsa

Post by bonsa » 31 May 2006, 18:26

mie mi s-au dat termene si in iulie si in august

florian267

Post by florian267 » 31 May 2006, 18:48

Vacanta judecatoreasca e stabilita prin lege, asa ca va fi, fie ca vrea UE sau nu.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 01 Jun 2006, 11:25

bonsa wrote:mie mi s-au dat termene si in iulie si in august
poate din cauza ca pricinile respective au caracter de urgenta dar si eu un faliment in iulie...dar vacanta judecatoreasca va fi: iulie si august ca in fiecare an

SORINUTA

Re: vacanta judecatoreasca anul acesta?

Post by SORINUTA » 08 Jun 2006, 08:12

[quote="magdaf"]va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?

multumesc mult.[/quote]

Eu am avut intr-un litigiu un termen in29 mai si cand a zis presedinta de complet: 19 august :roll: , am crezut ca nu mai aud bine. Dar auzeam.
Asa ca presupun ca vacanta va fi in iunie si iulie anul acesta

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 08 Jun 2006, 10:39

iulie august, nu mai presupune

daca e vacanta judecatoreasca nu inseamna ca nu se mai judeca niciun proces

raluca_mihaela

Post by raluca_mihaela » 13 Jun 2006, 10:50

atributia legislativa o are Parlamentul Romaniei, nu judecatorii. iar Parlamentul oricum intra in vacanta, ca noi suntem "cu mult inainte" la ceea ce raportam la bruxelles, nu la ceea ce facem. romanii stiu sa ascunda sub cifre adevarate dezastre

serbanirina

Post by serbanirina » 13 Jun 2006, 18:09

vacanta judecatoreasca 2006 1 iulie-31 august. cel putin asa au afisat la jud sect. 6

lyanne91gl

Re: vacanta judecatoreasca anul acesta?

Post by lyanne91gl » 13 Jun 2006, 19:15

magdaf wrote:va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?

multumesc mult.
Mie mi s-au dat termene in luna septembrie.

Post Reply