LUMINA DIN LUMINA

Vesti de interes.
tristan

LUMINA DIN LUMINA

Post by tristan » 19 Apr 2006, 18:21

Cea mai mare, si cea mai insemnata, mai sfinta si mai imbucuratoare sarbatoare de peste an , este sarbatoarea Pastelui, Pastele sau Invierea Domnului, deoarece in aceasta zi "Hristos a inviat din morti cu moarte pre moarte calcind si celor din morminte viata daruindu-le;, iar pe cei vii rascumparindu-i de sub jugul pacatului stramosesc si impacindu-i cu Dumnezeu.

Deoarece am cateva zile in care voi lipsi, tin sa va urez toate cele bune de pe acum, acelora care sarbatoresc Pastele duminica 23.04.2006, sa fiti iubiti si sa iubiti, sufletul sa va fie linistit, si sa nu va lipseasca nimic!!!! :)

[img]http://images.google.ro/images?q=tbn:TN ... ri-med.jpg[/img]

LA MULTI ANI!

bozo

Post by bozo » 19 Apr 2006, 19:29

Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne inunde sufletul cu lumina si pace, sa ne faca mai buni, mai drepti, mai intelegatori si mai capabili de a percepe, de a ne bucura si de a fi recunoscatori pentru minunile care ni se intampla in fiecare zi.

La multi ani!

loredana2006

Post by loredana2006 » 19 Apr 2006, 20:04

Eu voi ura tuturor crestinilor toate cele bune si nu numai de Sfintele Paste, ci in tot restul anului, fapt pentru care va voi scrie o "Reteta de Viata" care merita pregatita.
Se iau 12 luni, se spala si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate, indiferenta, singuratate si stres. Dupa ce au fost aduse la stralucire, se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: o parte munca, o parte liniste, o parte distractie, o parte veselie si condimentam cu o parte de umor. Se adauga trei linguri de optimism, o lingurita de toleranta, o priza de bun-simt si......o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna dragoste din belsug si ganduri bune! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie si indrazneala la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

monica

Post by monica » 20 Apr 2006, 09:28

:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

loredana2006

Post by loredana2006 » 20 Apr 2006, 10:03

:)

Motanu

Post by Motanu » 20 Apr 2006, 10:48

Cred ca cea mai mare bucurie este nu de a te lumina in zilele de sarbatoare ce vor veni, ci aceea de a putea pastra in suflet aceasta fericire in tot timpul anului, ceea ce va urez tuturor!

fanna

Post by fanna » 21 Apr 2006, 09:09

Sarbatoarea de Paste prin traditiile sale, oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale, mielul, lumanarea Invierii, simbolizeaza renastere, biruinta vietii asupra mortii, reintinerire, speranta, nevinovatie, fertilitate, belsug, pace si liniste sufleteasca.
Nu uitati sa impartasiti cu cei dragi bucuria Invierii si sa le transmiteti toate gandurile bune.
Ceea ce va transmit si eu voua.
:floare:

AlAqsa_Brigade

Post by AlAqsa_Brigade » 21 Apr 2006, 10:49

Sarbatori fericite de Paste!

rosia_montana

Post by rosia_montana » 21 Apr 2006, 11:21

Paste Fericit si luminos tuturor!

:cafea: :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 21 Apr 2006, 11:43

monica

Post by monica » 21 Apr 2006, 13:25

Paste fericit tuturor forumistilor!

PS: Am incercat sa atasez o imagine, dar nu am reusit.

dinubocos

Post by dinubocos » 21 Apr 2006, 18:36

HRISTOS A INVIAT!

Sa va dea Domnul doar bucurii si sa va aduca lumina, caldura si tihna in suflet si in casa!

serafim

Post by serafim » 21 Apr 2006, 19:29

Sarbatori Pascale Fericite !!!

innuenda

Post by innuenda » 21 Apr 2006, 23:54

Sarbatoarea Invierii Domnului sa va readuca in suflet bucuria acelora dintre voi care ati pierdut-o, iar acelora care uitati mereu ca o aveti in suflet sa va reaminteasca sa va bucurati.
Iar dupa ce sarbatorile pascale vor fi trecut, sa nu uitati, macar o vreme, caldura si simplitatea iubirii cu care v-ati apropiat unii de altii cand ati luat lumina in noaptea Invierii. Paste fericit!

ildi

Post by ildi » 22 Apr 2006, 14:39

Sarbatori fericite si linistite, sa va bucurati de aceste zile insorite si libere impreuna cu cei dragi voua!

Paste fericit va doresc!

Post Reply