As vrea si eu raspunsul la cateva intrebari:
1. Pentru un an si ceva vechime in profesie, trebuie neaparat dispensa de la mestru?
2.E adev ca toti cei care participa la Adunarea Generala pot da def acu?Nu suna cam ciudat sa faci prezenta la atatia amar de avocati cati is in Baroul Bucuresti si ca asta sa fie o conditie esentiala pt a da defun? Sau vrea sa ne mobilizeze cineva asa...
3.Prezentele la Conferintele de Stagiu, sa fie si alea obligatorii?
4.INPPA-ul pt cei cu peste un an vechime nu e inutil si totodata tardiv?
Eu nu stiu ce sa cred....si la o adica, mai stau stagiar un an si ma gandesc la altele...
nelamurire despre definitivat
Re: nelamurire despre definitivat
1. Nu trebuie dispensa de la maestru (dispensa ti-o da baroul, expres sau tacit)Jaja wrote:As vrea si eu raspunsul la cateva intrebari:
1. Pentru un an si ceva vechime in profesie, trebuie neaparat dispensa de la mestru?
2.E adev ca toti cei care participa la Adunarea Generala pot da def acu?Nu suna cam ciudat sa faci prezenta la atatia amar de avocati cati is in Baroul Bucuresti si ca asta sa fie o conditie esentiala pt a da defun? Sau vrea sa ne mobilizeze cineva asa...
3.Prezentele la Conferintele de Stagiu, sa fie si alea obligatorii?
4.INPPA-ul pt cei cu peste un an vechime nu e inutil si totodata tardiv?
Eu nu stiu ce sa cred....si la o adica, mai stau stagiar un an si ma gandesc la altele...
2. Eu n-am participat la nici o (sau nicio...gramatica lor...) Adunare Generala si nici la vreo conferinta de stagiu nu am fost si tot am dat defun desi n-aveam vechime
3. Asa se spune...ca ar fi obligatorii...mie nu mi-a reprosat nimeni ca n-am fost...
4. Anul trecut am facut 2 luni cursuri (intensive cica...adica vreo 2-4 ore/zi, 3 zile/ saptaman...parca) la INPPA pt a sustine deful cu "dispensa"
P.S. Crezi ce vrei si gandeste-te la ceva frumos...