Vreau sa stiu si eu din experienta voastra pe care ati avut-o la inceput cand ati fost avocati stagiari cum ati debutat in profesie ?
Am inteles ca la inceput trebuie sa cari geanta maestrului, sa stai la cozi la registratura, la arhiva, etc, pe o suma de nimic si fara ca sa inveti ceva.
Ce sfat imi dati, la cine sa apelez astfel incat eu ca stagiar sa invat de la maestru dar si maestrul sa fie multumit de mine ?
Cu alte cuvinte castigul sa fie de ambele parti.
Ar mai fi si varianta ca sa-mi gasesc un maestru la care sa figurez doar scriptic si sa ma descurc singur. Oricum tot singuri trebuie sa ne descurcam ca nu ne da din clientela lui.
Voi cum ati inceput ?
Pareri despre relatia Stagiar-Maestru

Cum poti beneficia la maxim de experienta maestrului ?
Multumesc pentru sfaturi lui Claire.
Cridi iti zic de pe acum bafta la def si iti multumesc f.mult pt ceea ce mi-ai scris.
Astept in continuare sa-mi impartasiti si mie despre relatia stagiar-maestru pentru a nu mai repeta greselile pe care inevitabil le-ati facut voi cand ati fost la inceput.
Ce sa faci si ce sa nu faci astfel incat sa nu-l superi pe maestru, sa fie multumit de tine dar si tu sa beneficiezi de experienta lui si sa inveti cat mai mult.
Cridi iti zic de pe acum bafta la def si iti multumesc f.mult pt ceea ce mi-ai scris.
Astept in continuare sa-mi impartasiti si mie despre relatia stagiar-maestru pentru a nu mai repeta greselile pe care inevitabil le-ati facut voi cand ati fost la inceput.
Ce sa faci si ce sa nu faci astfel incat sa nu-l superi pe maestru, sa fie multumit de tine dar si tu sa beneficiezi de experienta lui si sa inveti cat mai mult.