a doua semnatura
a doua semnatura
Am o intrebare.Mi- am obtinut semnatura de la maestru in august.De o luna umblu dupa cea de- a doua,de la alt avocat,dar nu o gasesc.Mai trebuie sau nu cea de a doua?Sunt din iasi.
Sa ma vezi cand oi fi cu adevarat rautacios. Pana una alta invata, ca viitor avocat, sa explici clar ce ai de spus. De unde sa inteleg eu ca pentru tine semnatura egal c. individual de mca. sau contract de colaborare. Tu evoluezi dupa o alta logica mai presus de cea a oamenilor de rand. Si in plus pari cam speriata de bombe. Nu ai citit de o mie de ori regulamentul. Creezi agitatie si nu e bine!
Va luati degeaba de Jus...
Are dreptate omul.Cand spui semnatura se intelege situatia de pana anul trecut , cand avocatii semnau recomandari...
E o diferenta mare.
Cel putin de logica...Recomandarea este un act unilateral , ce implica o singura SEMNATURA , a avocatului.
In schimb , contractul de colaborare e un act bilateral , ce implica 2 SEMNATURI.
Asa ca , baieti , vorba lui Jus : Puneti mana pe o carte si luati lectii de comunicare...
Are dreptate omul.Cand spui semnatura se intelege situatia de pana anul trecut , cand avocatii semnau recomandari...
E o diferenta mare.
Cel putin de logica...Recomandarea este un act unilateral , ce implica o singura SEMNATURA , a avocatului.
In schimb , contractul de colaborare e un act bilateral , ce implica 2 SEMNATURI.
Asa ca , baieti , vorba lui Jus : Puneti mana pe o carte si luati lectii de comunicare...