help la contestatie

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
kary

help la contestatie

Post by kary » 29 Nov 2005, 17:26

Buna dragii mei,
Am dat la Bucuresti...si cred ca la civil si proc.civila am cam dat-o in bara scriind doar ce mi-am amintit :-( (ma gandesc daca merita sa incerc o contestatie...nu am facut in viata mea o contestatie)...nu stiu daca am sanse... sunt atat de deprimata...cine stie cam cum arata recorectarea asta?? totul e oral? doar din subiectele respective?...te mai streseaza si din toata materia?? :?:

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 18:28

dar s-au afisat rezultatele la Buc?

kary

Post by kary » 29 Nov 2005, 18:55

nu, nu s-au dat inca si cine stie cand se vor da... insa stiu sigur ca la cele doua materii am scartait...si ma gandesc serios la varianta contestatie... nu stiu prea multe...sunt in deriva...

femme

Post by femme » 29 Nov 2005, 19:32

Eu stiu ca la contestatie se recorecteaza lucrarea. Nu mai sustii iar examenul.

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 20:01

am depus eu contestatie ieri. se recorecteaza lucrarea, atat. fara candidat de fata. adica nu se recorecteaza de fapt. doar daca ai bani probabil :razz: dar asteapta notele intai. daca ai peste 7, de ce sa te mai consumi?

kary

Post by kary » 29 Nov 2005, 21:05

ma consum din nefericire ptr.ca am scris putin si nu prea cred sa se tina cont pentru o nota de 6 nici la civil si nici la proc.civ.

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Nov 2005, 22:29

nu inteleg...

giovanni

Post by giovanni » 29 Nov 2005, 23:04

Daca vrei iti dau eu o idee cum sa faci o contest. Sper sa fie bine:

Domnule Decan,

Subsemnata (cred ca esti f)....., domiciliata in localit....., str....., nr... etc, posesor al C.I sau B.I. seria...., nr....., candidat al ex. de admitere in profesia de av., din data de 23-27 nov 2005, solicit recorectarea lucrarii sustinute la materia .......... (cred ca dr proc civ. sau pen) pe data de ........
Va multumesc.

Localitatea, data Semnatura

Domnului Decan al baroului ..................... (scrii localitatea)

SI GATA! CAM ASTA AR FI DE SCRIS. NU TE APUCA SA ARGUMENTEZI DE CE CONSIDERI NOTA CA NETEMEINICA, MAI ALES CA ZICI CA NU AI PREA SCRIS.

Daca altcineva vrea sa ma completeze ori corecteze, il invit sa purceada la actiune.
MULTA BAFTA DE LA GIOVANNI!!!
Si pt. tine, si pt. Rox Alina
:floare: :floare: :floare:

giovanni

Post by giovanni » 29 Nov 2005, 23:06

P.S.: Vezi cum aliniezi partea cu Domnule Decan, iar apoi localit. si data
Eu am incercat sa le pun asa cum trebuie, dar nu au iesit in mesaj.

kary

Post by kary » 30 Nov 2005, 09:34

Multumesc mult Giovanni, este un pas.... de ce ma gandesc la contestatie? poate am ceva noroc...speranta moare ultima. IN urma punctajului afisat asa inclin sa cred, nu voi lua mai mult de 5...cu toate ca la penal daca adunai punctele dadea chiar 11. Ce sa-i faci, in avocatura matematica e altfel :? . Sa vedem totusi rezultatele.... m-am mai linistit putin, msy

rox_alina

Post by rox_alina » 30 Nov 2005, 13:07

buna. sunt de acord cu modelul dat de Giovanni. eu insa mi-am si motivat-o pe-a mea. consider ca am scris de cel putin 7 si am motivat-o. insa e bine asa daca spui ca nu prea ai scris...

kary

Post by kary » 30 Nov 2005, 15:37

msy rox-alina...ma bucur ca am primit raspunsuri, sper sa nu fie nevoie, sa ma insel, cine stie...acum astept rezultatul si ma rog(atat mi-a mai ramas) sa ma insel :-|

Post Reply