Vreau sa aflu cum poate un producator de bauturi alcoolice sa ofere produse proprii cu titlu de protocol.
Care este documentul care trebuie emis de societate pentru inregistrarea acestui protocol (factura fiscala, bon de consum etc)?
PROTOCOLUL ajutor
Iti spun ce stiu eu dar iti recomand sa mai intrebi si pe altii.
Problema aici este daca te incadrezi sau nu in limita de deductibilitate fiscala si acest lucru se verifica in baza situatiilor financiare anuale (deci nu-ti trebuie un anumit act dar daca scoti produsele din magazie iti trebuie totusi bon de consum).
Daca se depaseste limita de deductibilitate cred ca produsele oferite ca protcol se autofactureaza (daca societatea este inregistrata ca platitor de TVA).
Daca afli mai multe mai spune-mi si mie.
Problema aici este daca te incadrezi sau nu in limita de deductibilitate fiscala si acest lucru se verifica in baza situatiilor financiare anuale (deci nu-ti trebuie un anumit act dar daca scoti produsele din magazie iti trebuie totusi bon de consum).
Daca se depaseste limita de deductibilitate cred ca produsele oferite ca protcol se autofactureaza (daca societatea este inregistrata ca platitor de TVA).
Daca afli mai multe mai spune-mi si mie.
protocoulul
Din pacate, atat instanta de fond cat si tmb sectia a VIII-a au decis ca autofacturarea este legala si obligatorie cand este vorba de produse accizabile care ies din antrepozit :( . Nu am reusit sa ii conving ca exista o limita legala de 2% din profit. Chiar daca ma incadram in acea limita :(