UNDE NE SUNT AUDITORII?

Vesti de interes.
jolie

UNDE NE SUNT AUDITORII?

Post by jolie » 11 Nov 2005, 19:25

Unde ati disparut cei care ati intrat anul asta la INM? De s-a lasat asa o tacere brusc? Impartasiti-ne si noua primele impresii!

orange

Post by orange » 11 Nov 2005, 19:32

Nu mai au voie, acum sunt impartiali :grin:

Domnule

Post by Domnule » 12 Nov 2005, 17:34

Pai e simplu.... au de invatzat iar cei care vor sa dea la INM...intra cu cateva luni inainte si mai umfla topicul INM ;) de altfel de mai dezvoltat

wittmann

Post by wittmann » 12 Nov 2005, 21:46

Nu mai au voie sa intre pe forum, li s-a interzis de catre conducerea INM-ului. Asa sunt unii - cand ajung intr-o anumita pozitie, li se formateaza automat creierul. :(

serafim

Post by serafim » 12 Nov 2005, 23:53

:( si acolo ti se spala creierul ??? credeam ca doar in anumite SECTE !!??!!
:-D :-D :-D

fira

Post by fira » 13 Nov 2005, 20:39

da, au o masina de spalat creiere in institut dar in cazul meu vreau sa cred ca n-a functionat :)

dricaru

Post by dricaru » 13 Nov 2005, 21:49

Heheheheh.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Nu va imbatatzi cu apa rece si nu cautatzi rsap inteligente...
Daca v-ati fi uitat bine pe la mesaje atzi fi vazut ca forumistii nostri au cam picat eroic la examenul de INM
Sunt tari numai pe forum , eventual cind se iau de mine.
Ca sa raspund la mesajul initial, auditorii sunt la INM, pt simplul motiv ca aia care au intrat nu au prea frecventat forumul.

Dar hai sa terminam cu intrebarile indiscrete si sa postam mai bine probleme ca Romanitza cu ghinion, ce s-a mai intimplat pe autostrada, sa mai dam niste definitii, sa spunem ce pasiuni avem sau alte asemenea....

procuror_G

Post by procuror_G » 13 Nov 2005, 22:09

dricaru wrote:Dar hai sa terminam cu intrebarile indiscrete si sa postam mai bine probleme ca Romanitza cu ghinion, ce s-a mai intimplat pe autostrada, sa mai dam niste definitii, sa spunem ce pasiuni avem sau alte asemenea....
hmmmm...formatarea creierelor.....masini de spalat...secte..................... :mrgreen:..... :cafea:

serafim

Post by serafim » 13 Nov 2005, 23:42

procuror G
corect ar fi resetarea creierelor :mrgreen: daca acum le formateaza.....ii bai inseamna ca erau goale sau virusate dinainte !!! :grin:
:fluierat: :cafea: ( apropos ...suflu.... ca sa se raceasca cafeaua )

dricarule
Nu fi rau ca nu-ti sta bine....singur ...e mai nine-ndoi :mrgreen:

kko

Post by kko » 13 Nov 2005, 23:50

:-D :-D :-D

fira

Post by fira » 14 Nov 2005, 00:23

touche dricaru, teza finala :aplauze:

krisstina

Post by krisstina » 14 Nov 2005, 08:06

Driq (daca imi permiti sa-ti spun asa) spune-mi mie cine a indraznit sa se ia de tine? Ca fac mrrrr la el.

sechmet

Post by sechmet » 14 Nov 2005, 08:18

dricaru wrote:Ca sa raspund la mesajul initial, auditorii sunt la INM, pt simplul motiv ca aia care au intrat nu au prea frecventat forumul.....
Au intrat si au fost chiar printre primii.
Ex: Luciann care este pe pozitia a 3-a.

krisstina

Post by krisstina » 14 Nov 2005, 08:32

Si Cumintzica a intrat. Pe ea am observat-o de cand am intrat prima data pe forum si am fost foarte bucuroasa sa aflu ca a intrat.

mariusms

Post by mariusms » 14 Nov 2005, 10:48

dricaru wrote:Heheheheh.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Sunt tari numai pe forum , eventual cind se iau de mine.
Hi, hi, hi ........ unde era victima sistemului. :-D :-D :-D

Post Reply