n-ai de treaba -- iti faci !!

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
lukady

n-ai de treaba -- iti faci !!

Post by lukady » 06 Oct 2005, 18:12

lucreaz la o agentie imobiliara. Intr-o zi primesc un telefon de la Y care imi propune spre vanzare un apartament. (ca agent) ma deplasez la Y pentru vizionarea apartamentului si completarea cererii de vanzare. La apartamentul cu pricina ,se schimba situatia... Y, pe tonuri nu prea civilizate, injura toate agentiile imobiliare, aruncand totodata niste acte de V-C de mana spre a fi citite de mine. Il intreab: aveti totusi apartament de vanzare sau m-ati chemat degeaba, cum ramane cu timpul pierdut si drumul batut de pomana? Primesc un raspuns aiurea: da-ma in judecata!!
Ce se poate face cu astfel de oameni? Trebuie ascultati ? (judecata?)

Crtistina

Post by Crtistina » 06 Oct 2005, 18:41

In aceasta speta concreta, nu cred ca poti sa faci prea multe.
In primul rand nu ai foarte multe mijloace de proba. Ar trebui sa probezi ca ai primit o invitatie de la respectivul.

Daca aceasta problema a probei s-ar rezolva, vom califica juridic in mod precis, situatia. Totusi, cred ca ar trebui sa fortam putin lucrurile pentru a-ti da castig de cauza.

lukady

Post by lukady » 06 Oct 2005, 21:18

Numerele de telefon formate de respectivul pot fi proba?

flaviusnet

Re: n-ai de treaba -- iti faci !!

Post by flaviusnet » 06 Oct 2005, 21:25

:-D :-D

croc

Post by croc » 07 Oct 2005, 11:44

:lol: :-D

maxxim

Post by maxxim » 07 Oct 2005, 12:02

Fugi de el cat te tin picioarele! :evil: :evil: :evil: Nu glumesc!

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

constelatia

Post by constelatia » 09 Oct 2005, 10:58

Lasa totul balta si incearca sa uiti ca e greu in acest caz sa obtii dreptatea

denominatus

Post by denominatus » 10 Oct 2005, 10:52

Bine numit topicul.
daca vrei sa te legi la cap, da-l in judecata. multi avocati o sa te pupe, ca mai fac si ei un ban gramada, chiar daca tu o sa pierzi proces si bani cu succes si "la mustata".

Parerea mea, lasa-l in pace.E o vorba :"pick your fights".

(Daca vrei sa te racoresti, tine cont de faptul ca e irascibil si suna-l in fiecare zi si intraba-l daca mai e oferta valabila, ai gasit un cumparator care da pretul plus 20% si da-i punct de intalnire si lasa-l sa te astepte.
Apoi suna-l si cere-ti scuze si spune-i ca clientul de-abia a aterizat, e al aeroport cu banii, si ca sa va intalniti in acelasi loc, o ora mai tarziu. sau chestii d-astea.... :mrgreen: preferabil intr-o zi cu ploaie.)
vezi "sa ne mai descretim fruntile" pentru sugestii...

Enjoy

tristan

Post by tristan » 10 Oct 2005, 12:53

citind ce a scris denominatus am :-D

solutia cea mai buna insa tot el a sugerat-o :aplauze: :mrgreen: asa ar merita

Post Reply