lucreaz la o agentie imobiliara. Intr-o zi primesc un telefon de la Y care imi propune spre vanzare un apartament. (ca agent) ma deplasez la Y pentru vizionarea apartamentului si completarea cererii de vanzare. La apartamentul cu pricina ,se schimba situatia... Y, pe tonuri nu prea civilizate, injura toate agentiile imobiliare, aruncand totodata niste acte de V-C de mana spre a fi citite de mine. Il intreab: aveti totusi apartament de vanzare sau m-ati chemat degeaba, cum ramane cu timpul pierdut si drumul batut de pomana? Primesc un raspuns aiurea: da-ma in judecata!!
Ce se poate face cu astfel de oameni? Trebuie ascultati ? (judecata?)
n-ai de treaba -- iti faci !!
In aceasta speta concreta, nu cred ca poti sa faci prea multe.
In primul rand nu ai foarte multe mijloace de proba. Ar trebui sa probezi ca ai primit o invitatie de la respectivul.
Daca aceasta problema a probei s-ar rezolva, vom califica juridic in mod precis, situatia. Totusi, cred ca ar trebui sa fortam putin lucrurile pentru a-ti da castig de cauza.
In primul rand nu ai foarte multe mijloace de proba. Ar trebui sa probezi ca ai primit o invitatie de la respectivul.
Daca aceasta problema a probei s-ar rezolva, vom califica juridic in mod precis, situatia. Totusi, cred ca ar trebui sa fortam putin lucrurile pentru a-ti da castig de cauza.
Bine numit topicul.
daca vrei sa te legi la cap, da-l in judecata. multi avocati o sa te pupe, ca mai fac si ei un ban gramada, chiar daca tu o sa pierzi proces si bani cu succes si "la mustata".
Parerea mea, lasa-l in pace.E o vorba :"pick your fights".
(Daca vrei sa te racoresti, tine cont de faptul ca e irascibil si suna-l in fiecare zi si intraba-l daca mai e oferta valabila, ai gasit un cumparator care da pretul plus 20% si da-i punct de intalnire si lasa-l sa te astepte.
Apoi suna-l si cere-ti scuze si spune-i ca clientul de-abia a aterizat, e al aeroport cu banii, si ca sa va intalniti in acelasi loc, o ora mai tarziu. sau chestii d-astea....
preferabil intr-o zi cu ploaie.)
vezi "sa ne mai descretim fruntile" pentru sugestii...
Enjoy
daca vrei sa te legi la cap, da-l in judecata. multi avocati o sa te pupe, ca mai fac si ei un ban gramada, chiar daca tu o sa pierzi proces si bani cu succes si "la mustata".
Parerea mea, lasa-l in pace.E o vorba :"pick your fights".
(Daca vrei sa te racoresti, tine cont de faptul ca e irascibil si suna-l in fiecare zi si intraba-l daca mai e oferta valabila, ai gasit un cumparator care da pretul plus 20% si da-i punct de intalnire si lasa-l sa te astepte.
Apoi suna-l si cere-ti scuze si spune-i ca clientul de-abia a aterizat, e al aeroport cu banii, si ca sa va intalniti in acelasi loc, o ora mai tarziu. sau chestii d-astea....

vezi "sa ne mai descretim fruntile" pentru sugestii...
Enjoy