cat de corect este ca instanta investita cu un recurs devolutiv, sa constate criticile mele intemeiate, dar sa mentina solutia schimband motivarea?
de fapt eu intreb cat de normal este sa schimbe motivarea fara a pune in discutia partilor noua motivare?
este adevarat ca si-a extras noile motive din actele depuse la dosar, dar nu era normal sa le puna in discutia partilor?
poate aveam si eu ceva de zis in legatura cu asta, nu?
schimbarea considerentelor de catre instanta de recurs
pai nu a admis recursul;
m-am exprimat aiurea;
m-am judecat pe un litigiu de munca;
s-a admis contestatia, instanta motivand intr-un anume fel;
am facut recurs, combatand motivarea instantei de fond;
instanta de recurs a mentinut solutia instantei de fond, dar pentru alte motive;
a schimbat numai motivarea instantei de fond, mentinand solutia;
uite cum suna:
" fata de aceasta situatie, Curtea apreciaza criticile formulate in legatura cu gresita aplicare a art.nnnnnnnnnnnn de catre instanta fondului la speta de fata, ca fiind intemeiate, insa lipsite de efecte in conditiile in care (Curtea - precizarea mea, Croc
) a schimbat considerentele pentru care pastreaza solutia pronuntata."
deci, respinge recusrul ca nefondat?????????????
cum naiba vine asta?
m-am exprimat aiurea;
m-am judecat pe un litigiu de munca;
s-a admis contestatia, instanta motivand intr-un anume fel;
am facut recurs, combatand motivarea instantei de fond;
instanta de recurs a mentinut solutia instantei de fond, dar pentru alte motive;
a schimbat numai motivarea instantei de fond, mentinand solutia;
uite cum suna:
" fata de aceasta situatie, Curtea apreciaza criticile formulate in legatura cu gresita aplicare a art.nnnnnnnnnnnn de catre instanta fondului la speta de fata, ca fiind intemeiate, insa lipsite de efecte in conditiile in care (Curtea - precizarea mea, Croc

deci, respinge recusrul ca nefondat?????????????
cum naiba vine asta?
Daca instanta a retinut corect starea de fapt motivarea gresita in drept nu constituie un motiv de casare sau modificare a unei solutii corecte pe fond. Cred ca am citit asta in Gr.Porumb. Chiar am invocat la CA si s-a retinut aceasta aparare, eu fiind intimat.
In ce priveste considerentele, numai daca contin aparari de fond trebuiau puse in discutia partilor nu si daca sunt rezultatul rationamentului jud.urmare a aprecierii mat probator.
Nu te necaji in lit. de munca nu ai prea mari sanse.
O hotarare irevocabila ramane...
In ce priveste considerentele, numai daca contin aparari de fond trebuiau puse in discutia partilor nu si daca sunt rezultatul rationamentului jud.urmare a aprecierii mat probator.
Nu te necaji in lit. de munca nu ai prea mari sanse.
O hotarare irevocabila ramane...