Am intentat actiunea de divort in urma cu o sapt in care am cerut si incredintarea copilului sotia neavand conditii pt a locui.
In urma cu doua zile printr-o cunostinta a cunoscut un domn care i-a oferit gratuit o camera la el in vila in schimbul menajului.Domnul acesta este si el tot in divort cu sotia sa avand din cate am inteles 2 copii.
Aici imi pun intrebarea "Oare ce fel de om este si in ce conditii se va muta fetita mea de 1 an avand in vedere ca si el este in divort iar copiii lui (copii de gradinita) impreuna cu mama au ales sa nu mai stea cu el intr-o vila in conditii foarte bune din Bucuresti?"
Aici vine intrebarea juridica:
Cum as putea eu afla mai multe informatii despre aceasta persoana si despre conditiile in care sta copilul meu fara sa ii creez probleme acestui domn(protectia copilului)?
As putea avea acces prin avocat la procesul de divort in care este implicat in care este implicat pt a vedea motivele pt care sotia sa a parasit domiciliul?
Daca, doamne fereste, sotia dansului a avut motive intemeiate de a parasi domiciliul legate de siguranta si protectia copiilor cum as putea eu actiona rapid in interesul copilului meu?
As dori daca se poate un raspuns cat mai urgent deoarece nici sotia mea nu il cunoaste decat de 2 zile(19.sept) iar azi 21 septembrie se va muta la el.
divort-mutare mama cu copil