Chestionar intalnire

Vesti de interes.
diaboliq

Post by diaboliq » 21 Sep 2005, 09:46

cand am spus ca sunteti "foarte" eficient ati sarit la gatul si cornitele mele.
admir determinarea voastra. :twisted: :twisted: :twisted:
desi din cate stiu eu pe valea prahovei nu este doar o vila. sunt mai multe.
da tot e bine ca dintr-o intalnire se ajunge la o cafea
nici daca ma ocupam eu de organizare nu putea iesi mai bine :evil: :evil: :evil:
nu e un apropo la tine nicuvar

croc

Post by croc » 21 Sep 2005, 09:51

chiar asa, tu inca mai ai cornitele :evil: :twisted:
bine ca mi-ai amintit :twisted: :mrgreen:

antu

chestionar intalnire

Post by antu » 21 Sep 2005, 10:53

Hei, Nicuvar, ideea ta cu meetingeala a fost/ este super!!!!!
Donnt give up, please!
Respect!
Iar voua, cei care opinati tendentios referitor la organizarea intalnirii si altele, nu mai fiti rai, ca numai uniti putem fi puternici...sunt destui outsideri care au ridicat piatra...

diaboliq

Post by diaboliq » 21 Sep 2005, 11:30

nu opinez tendentios
am citit ca ati renuntat
si am zis doar ca parca si-a bagat dracu coada :evil: :evil: :evil:

antu

chestionar intalnire

Post by antu » 21 Sep 2005, 13:19

Atunci, nnPtiu, Drace!nn...

croc

Post by croc » 21 Sep 2005, 13:23

bine zis, antu :mrgreen:

nicuvar

Post by nicuvar » 21 Sep 2005, 14:35

diaboliq wrote:nu opinez tendentios
am citit ca ati renuntat
si am zis doar ca parca si-a bagat dracu coada :evil: :evil: :evil:
CRED CA TREBUIE SA FOLOSESC MAJUSCULE. POATE ATUNCI INTELEGE CINEVA CE SCRIU. AM SCRIS CA EU RENUNT SA MAI INCERC SA ORGANIZAREZ INTALNIREA. NU CA RENUNT LA INTALNIRE. MAI ESTE TIMP SA O FACEM. DOAR SA SE MAI INTERESEZE SI ALTCINEVA. MAI SUNT STATIUNI, VILE, AGENTII...
Daca vreti sa ne intalnim, trebuie sa ne hotaram odata. Altfel, vorba lui Denominatus, ne vom hotari in 2006. Eu vin.

denominatus

Post by denominatus » 21 Sep 2005, 16:02

Avem varianta alternativa: (sugerata de matiza)
La o cafea in Bucuresti organizam iesirea de la munte.
Listele cu participantii din Bucuresti vor fi publicate pe forum, dandu-se articolelor o noua numerotare.

In felul asta vedem cine face si cine face galerie.

Alte solutii constructive? ca de critici m-am saturat.

krisstina

Post by krisstina » 21 Sep 2005, 16:03

M-am interesat si, in apropierea Sibiului, la aproximativ 20 Km., se afla localitatea Sibiel, inclus in destinatiile agroturistice transilvanene.

Cazarea cu mic dejun si cina costa 16 EUR de persoana, iar dejunul 220.000 lei (22 RON) :razz:. Am plati la fata locului.

Am vorbit cu o familie din localitate, care poate organiza mesele pentru 40 de persoane, dar la dumnealor sunt doar 3 camere cu 3 bai si cate 2 camere cu 1 baie comuna, insa ne pot aranja cazarea pentru restul de persoane la alte pensiuni din apropiere.

Cine se hotaraste pana pe 5 octombrie, sa ma anunte pe mp ca sa stiu ce vorbesc cu femeia. Va dati seama ca as vrea ca cei ce se inscriu sa fie decisi.

Inteleg ca este vorba de noaptea de 15 octombrie. Inteleg bine?

maxxim

Post by maxxim » 21 Sep 2005, 16:24

Dai "Perla Carpatilor" pe Sibiel! :-x Sa ma scuze cei din acea zona! :grin:
Pas!

:floare: :floare: :floare: pentru domnite. Acum cu mici exceptii!

krisstina

Post by krisstina » 21 Sep 2005, 16:33

Parca ajunseseram la Cheia. Si sa-mi dai florile, ce-ai cu mine?

nicuvar

Post by nicuvar » 21 Sep 2005, 16:35

krisstina wrote: Cine se hotaraste pana pe 5 octombrie, sa ma anunte pe mp ca sa stiu ce vorbesc cu femeia. Va dati seama ca as vrea ca cei ce se inscriu sa fie decisi.

Inteleg ca este vorba de noaptea de 15 octombrie. Inteleg bine?
Da, 15 octombrie este sambata.
Krisstina, iti multumesc. :kiss: :kiss: :kiss:
Asa cum am promis, venim. Doua persoane. Sa am acces la o priza.

matiz

Post by matiz » 22 Sep 2005, 08:33

Eu am inteles nicuvar ca tu nu ai renuntat dar am spus ca renunt ptr. ca ceilalti dau dovada de dezinteres(fara ofensa si fara sa mi-o luati in nume de rau) dar cred ca am dreptate, asa ca....
Ca concluzie eu sunt dispusa sa ne intalnim cu totii sau cu cei care-i intereseaza si sa vb atunci, ne adunam oferte, preturi si alte informatii si discutam clar.

matiz

Post by matiz » 22 Sep 2005, 08:37

App. Maxxim care sunt exceptiile refritoare la trandafirii ptr. domnite, care sunt exceptiile si mai ales de ce?
Faci discriminari sa-nteleg.....

serafim

Post by serafim » 22 Sep 2005, 08:39

Chestia asta cu intalnirile am privit-o foarte sceptic pe urmatoarele considerente:
-dand sfoara in tara ca pe data de.... esti in localitatea Y si ...din 60 de "prieteni/amici" de pe forum sa-ti raspunda 3 !!!! ...ca, da vor sa se intalneasca cu tine la o cafea... pe o terasa.... !!!????!!! pune anumite semne de intrebare despre seriozitatea unora sau altora....( exceptie cei care s-au anuntat si ...au lipsit motivat !!!! )

- din pacate cei care ar dori sa vina...sunt fie ocupati in acea zi ...sau...sunt si multi care nu vor sa-si dezvaluie identitatea...

Mie sincer mi-ar conveni mai mult zona Sibiului fiind mai apropiata de mine nu mi-e totuna sa merg 400 Km sau 800 Km sa .....beau o cafea....

Probabil daca Nicu ar fi scris ca ..." la sosire se deconteaza cheltuielile..." ar fi fost mai multi doritori :grin:

Post Reply