reziliere contr. de locatiune

Discutii privind procedura civila
maxxim

Post by maxxim » 15 Sep 2005, 16:17

Oricum vei ajunge in instanta pentru ca eu nu cred ca este prevazut un pact comisoriu de rang (grad)patru.

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

tristan

Post by tristan » 16 Sep 2005, 08:25

suntem societate cu capital majoritar de stat! Locuintele inchiriate sunt foste cantoane feroviare.
contractul are valabilitate01.06.2005 - 01.06.2006.
Detine o locuinta proprietate personala DAR in alta localitate (art.13?) iar cea inchiriata de noi in alta.

nu pot invoca cred art 13/OG 40!

Art.1 face referire la suprafetele locative detinute de stat, sau de unitatile administrative ale acestuia, la data intrarii in vigoare.
Suntem S.A.
Intradevar avem capital MAJORITAR DE STAT, statul este actionar unic insa, cred ca proprietatea noastra este cea privata a statului?

Aplicam OG acesta aici?

Multumesc la toata lumea![/b]

maxxim

Post by maxxim » 16 Sep 2005, 08:58

Cumva locuinte de serviciu?

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

excalibur

Post by excalibur » 17 Sep 2005, 09:18

magicianul wrote:anularea unui contract fara instanta, probabil doar cu acordul ambelor parti...dar nu cred ca la tine e cazul asta....
Anulare...prin acordul partilor ?

kko

Post by kko » 17 Sep 2005, 12:45

tristan wrote:suntem societate cu capital majoritar de stat! Locuintele inchiriate sunt foste cantoane feroviare.

nu pot invoca cred art 13/OG 40!
Art.1 face referire la suprafetele locative detinute de stat, sau de unitatile administrative ale acestuia, la data intrarii in vigoare.
Suntem S.A.
Intradevar avem capital MAJORITAR DE STAT, statul este actionar unic insa, cred ca proprietatea noastra este cea privata a statului?

Aplicam OG acesta aici?

Multumesc la toata lumea![/b]
Pai statul este proprietar asupra actiunilor......Imobilele sunt proprietatea societatii.... Locatorul este un SA si nu statul sau unit. administrative teritoriale..... A nu se face confuzie intre titularul dr. de propr. asupra actiunilor intr-o SC si titularul dr. de propr. asupra imobilelor din patrimoniul unui SA (zic io :grin: )

tristan

Post by tristan » 19 Sep 2005, 11:05

eu cred ca nu prea exista diferenta intre proprietarul actiunilor, si cel al imobilelor pe care le are in proprietate S.A. -ul .

zic si eu!!!!

Post Reply