datorie orange "KASOLVENZIA"-

Vesti de interes.
ramayanna

Post by ramayanna » 01 Sep 2005, 11:56

nu s-a intamplat nimic din cele spuse mai sus, doar am vorbit la telefon, mi-au trimis 2 adrese prin posta pt. care nu a semnat nimeni si am trimis actele doveditoate la K prin fax pt. negociere. Nu inseamna notificare? De fapt ar fi trebuit ca Orange sa ma instiinteze de cedarea debitului meu... ce ma fac, daca eu le platesc astora 15 mil. ca mai vin si altii sa-mi ceara? Ce sunt eu Banca Nationala? Cred ca am sa platesc restul debitului la Orange si de penalizari nu ma mai intereseaza nimic. Am decis! Dar e bine?

aho

Post by aho » 01 Sep 2005, 12:07

Parerea mea nu mai plati, nu semna ptr. nici o citatie,nici tu si nici ai ai tai sa dea agentului adresa din strainatate si 99% nu te mai citeaza . Spune-le si lor daca te suna ca locuiesti in strainatate .

ramayanna

Post by ramayanna » 01 Sep 2005, 12:09

ia uite ce am gasit pe net despre K: KSI Kasolvenzia este o companie internationala care face parte din grupul german Otto si are subsidiare in noua tari din Europa. In Romania KSI Kasolvenzia Romania si-a inceput activitatea in 2003 si are astazi peste 100 de angajati si peste 50% din cifra de afaceri din intreaga industrie de colectare de debite din Romania.

OFERTA PRODUSE/SERVICII :: KSI Kasolvenzia Romania furnizeaza: •servicii de colectare de debite ale persoanelor fizice •servicii de colectare de debite ale persoanelor juridice •servicii de colectare de debite internationale •servicii de asistenta judiciara pentru recuperarea creantelor •cumparare de portofoliu debite. //
credeti ca ma pot pune cu ei? ma pot cauta si aici!!!

ildi

Post by ildi » 01 Sep 2005, 12:58

Si acolo unde esti, ai bunuri pe numele tau? Asta in cazul in care te cauta, desi nu cred. Scriai ceva despre interpol, eu stiu ca te cauta prin Interpol pt. infractiuni, ori neplata facturii nu constituie infractiune.
O cunostinta de a mea, cetatean austriac, a fost data in judecata pt. neplata facturii de telefon, tot printr-o firma ca si K, avocatul ei a sfatuit-o sa plateasca in fiecare luna 1 euro si nu o xecuta nimeni silit, pt. ca da dovada de buna credinta. La ei exista o asemenea reglementare, la noi nu stiu si nu cred.

ramayanna

Post by ramayanna » 01 Sep 2005, 13:39

nu am bunuri pe numele meu nicaieri, doar, daca da D-zeu sa-mi gasesc un serviciu legal, nu la negru voi figura, aici cu un venit!

ramayanna

Post by ramayanna » 01 Sep 2005, 14:09

iata ce am gasit pe adresa lor de e-mail (a K) :

"Ce se intampla daca un debitor nu vrea sau nu poate sa plateasca?

In cazuri extreme, este obtinut un titlu executoriu, adica plata datoriei va fi impusa printr-un ordin judecatoresc. Daca debitorul nu poate sau refuza si in acest caz sa plateasca, compania de colectare de creante va lua toate masurile necesare. Se contacteaza un executor judecatoresc care va monitoriza situatia financiara a debitorului, chiar daca acesta isi schimba domiciliul. In plus, se va continua monitorizarea debitorului si se vor mentine restrictiile, evitandu-se in acest fel o situatie neplacuta."Ce spuneti? Este o firma cu care nu te poti pune... sunt distrusa...

ramayanna

Post by ramayanna » 01 Sep 2005, 14:14

descriu chiar ce se face, pas cu pas, de firma lor pt. recuperarea debitului...

"Ce se intampla daca imputernicesc o companie de recuperare creante?

Compania de recuperare creante va trimite mai intai o notificare de plata. In multe dintre cazuri, debitorul se va conforma cererii facute de o companie de recuperare externa, deoarece ii este teama de consecintele legale ale neplatii. Compania de colectare de creante va reaminti debitorului obligatiile de plata prin telefoane consecutive, in cazul in care notificarea scrisa nu are succes. Daca aceste masuri nu ofera rezultatele dorite, se va recurge la procedura actiunii in justitie. In oricare dintre cazuri, creditorul detine decizia finala in ceea ce priveste masurile ulterioare. Companiile notabile de colectare de creante urmaresc instructiunile creditorului in masura in care ele se incadreaza in normele legale."

MihaiC

Post by MihaiC » 05 Sep 2005, 10:19

Draga mea, te afunzi intr-o disperare fara sens. Daca vrei tu sa fi cu constinta impacata plateste restul ramas de plata la Orange si ia-ti la revedere. Nu mai fa afirmatii de genul sunt distrusa ca nu vine nici un vanator de recompense dupa tine si nici K nu sunt a subsidiary of NSA sa te caute din cer cu sateliti de parca ai fi Ben Laden.
Calmeaza-te, inspira profund, expira la fel si traieste-ti viata in continuare. in cel mai rau caz nu o sa mai poti sa iti faci vreodata abonament Orange dar pentru asta exista Pre-Pay.
Got It!?

soul_assassin

Post by soul_assassin » 06 Sep 2005, 12:13

Si eu am patit ceva similar tot din cauza unui asa zis prieten, caruia i-am facut cadou un telefon.Si acum cind ma intorc in tara ma trezesc ca primesc scrisoare de la K sa platesc factura la telefon si zeci de milioane penalizari.Mentionez ca am primit acum
scrisoare acasa (nerecomandata) unde se mentiona ca am 5 zile la dispozitie sa platesc.In citeva zile se vor implini 3 ani de la data ultimei facturi, probabil ca de aia insistau ei cu acel termen de 5 zile.Sper sa nu primesc citatie pentru chemarea in judecata.Nu pot sa ma abtin sa nu remarc mirsavia acestor sacali care au asteptat pina in ultimul moment ca sa poata incarca factura cu penalizari fabuloase.Sunt foarte hotarit sa ma duc la un avocat si sa ma judec cu ei pina in pinzele albe daca imi trimit citatie.In afara de aceasta somatie nu am primit nimic altceva.Cu toate ca nu mi-ar fi convenit deloc situatia as fi platit daca ar fi venit o factura sau o somatie de plata la momentul cuvenit.Dar nu sunt deacord deloc cu aceste penalizari.Nu am luat legatura cu k deloc, si nu am sa o fac numai in cazul in care imi trimit citatie.Va rog sa imi dati un sfat daca se poate, nu ma pricep foarte bine la chestii de genul asta.Va multumesc anticipat.

Tania80

Post by Tania80 » 18 Sep 2005, 22:58

...chiar daca sunt nou venita pe acest site, sper sa nu fi ironizata si sper sa-mi pot spune liber parerea fara sa am parte de cuvinte grele la adresa mea! Bine v-am gasit...!
Am citit si eu toata discutia de la cap la coada si pot spune ca am observat ca putini au la cunostinta anumite aspecte... KSI nu este un SRL!!! Dimpotriva, este un SA, si este o companie puternica cu avocati in toata tara. Nu se pune problema "KSI ma va da in judecata", NU KSI, ci compania la care unii dintre noi am creat ceva probleme, cum ar fi problema debitului..., companii ce vor dori sa-si recupereze acei bani cu orice pret! Problema pe care putini o iau in seama este cea a contractului: NU am vazut pe nimeni sa mentioneze ca a semnat totusi un contract cu firma ce i-a oferit serviciile si ca a citit acolo ca pentru orice zi de intarziere a platii i se vor percepe penalitati de 1%/zi sau 0,5%/zi(vezi contractele Connex dupa sept 2003)! Atentie mare totusi la asemenea aspect!!! In instanta contractul va spune totul, ai semnat, ai fost de acord cu prevederile acelui contract, nu prea ai scapare... Facem abstractie de KSI... Va intreb: veti avea castig de cauza impotriva unei companii cum ar fi Orange Romania SA??? Raspunsul este: NU! Imi pare rau ca va dezamagesc, dar constat cu tristete ca f putini stiu ce insemnatate are un contract intre 2 parti!!! ...citeam la un moment dat de treaba cu "penalitatile care nu au voie sa depaseasca valoarea facturii". A citit cineva ce valoare are factura persoanei in calitate de debitor? Eu daca am vazut bine, factura e de 11milioane....!!! Enorm! Penalitatile sunt in aceeasi suma, deci calculate pentru 100 de zile doar! Persoana are datoria de acum 1 an, 1an are 365 de zile.... Deci?! ...banuiesc ca ati auzit si de baza de date a datornicilor ce a intrat deja in vigoare si din cauza careia nu poti lua credit nicicand in viata, pt ca nimeni nu m are incredere in persoana ce a fost candva in calitate de debitor!
...greseala pe care ai facut-o in momentul in care ai cedat propriul telefon si abonament, este aceea de a fi avut incredere in persoana careia i-ai cedat si MAI ALES: ca nu ai facut si transfer de responsabilitate!!! In contract este specificat ca nu ai voie sa instrainezi decat cu transfer de responsabilitate... Factura detaliata si plangerea la politie atata timp cat l-ai dat de bunavoie, nu te ajuta la nimic!
Ce sa zic... Eu nu inteleg totusi un lucru: Cum i-am putea numi prieteni pe aceia ce fac un lucru de acest gen, le dai telefonul, ei vorbesc de 11milioane si nici prin cap nu le da sa achite pentru ca EI STIU CA NU VOR FI TRASI IN VECI LA RASPUNDERE! CE FEL DE PRIETENI SUNT ACESTIA??? Pacat ca trebuie sa avem si asemenea dezamagiri in viata asta...

ramayanna

ksi

Post by ramayanna » 19 Sep 2005, 09:48

avand in vedere ca noi (eu si familia mea suntem oameni cu frica de D-zeu, de procese, te toate chestiile astea care nu fac decat rau, intr-un final, ai mei satui de tot felul de amenintari la adresa mea au facut un alt imprumut in banca si au platit ei in contul meu datoria de 15 mil. de la KSI. Sa le dea D-zeu exact ceea ce merita si sa le ajunga de lumanari de la A la Z si in primul rand "prietenului "caruia i-am dat telefonul. Stie cineva cum voi putea recupera, daca voi mai putea vreodata recupera acesti bani de la el? Pe cale legala sau nu? Multumesc. Iar in ceea ce priveste "prietenul" daca eu, in viata asta nu voi reusi sa scot de la el cei 51 de mil. pe care mi-i datoreaza sa-i dea D-zeu sa nu apuce sa aiba in viata lui un leu pus in portofel ca ii va cheltui pe toti si nu va ramane cu nici unul. Eu stiu ca roata se invarte si... Doamne ajuta! Va pup pe toti si sa nu faceti ca mine niciodata: sa nu aveti incredere nici in propriul frate, in NIMENI !

soul_assassin

Post by soul_assassin » 19 Sep 2005, 09:57

Tania80, lucrezi cumva la KSI? Daca te-ai gasit sa dai sfaturi bineintentionate ar fi bine sa postezi si legile in baza carora vorbesti. Si apropos de prieteni falsi, tu ai pretentia ca ii cunosti pe toti cei din jurul tau? Eu zic ca nu ajunge o viata de om sa cunosti pe cineva cu adevarat, si asta ce inseamna , ca nu poti avea incredere in nimeni si in nimic? Eu am fost o persoana de buna credinta si acum suport consecintele bunelor mele intentii.Oricui i se poate intimpla asa ceva.

croc

Post by croc » 19 Sep 2005, 10:03

cu tot respectul si toata intelegerea, haideti va rog sa redam acestui forum destinatia sa: discutii juridice;

eu inteleg sau nu pozitiile expuse aici, sunt de acord sau nu, asta conteaza mai putin;
nu am insa nici cea mai mica placere sa citesc tot felul de dorinte ale unor oameni cu frica de dumnezeu, atunci cand, in putinul timp liber, vreau sa vad o opinie despre executare silita, somatie de plata sau orice altceva in domeniul juridic.

stefanmihaiv

Amatorismul departamentului juridic si de recrutarede la KSI

Post by stefanmihaiv » 04 Oct 2005, 12:50

Intamplator stiu cum se fac recrutarile de personal la kasolvenzia...am cunoscut vreo doua dudui de acolo...mult amatorism, cel putin pe partea juridica, multa forma fara fond...si intr-adevar, faza initiala e convingerea sa platesti de buna-voie... Daca esti sigura pe dreptatea cauzei,far compromisuri!

Imi pare rau ca nu am putut citi tot ce s-a scris in legatura cu acest subiect, din lipsa timpului.

conjurnd

Post by conjurnd » 05 Oct 2005, 13:03

art. 969 cod civil "conventiile legal facute au putere de lege intre partile contractante."
singura speranta este doar pe partea executarii silite, daca nu se poate executa sau daca trece termenul de prescriptie

Post Reply