doua furturi, la primul participa A si B, la al doilea A+B+C+D.
primul prejudiciu- 30.000.000(A+B)
al doilea -32.000.000.(A+B+C+D)
Instanta a cerut defalcarea lor, cum am si prezentat-o mai sus, desi initial au considerat un singur furt.
Trribunalul ii condamna pe A+B+C+D la plata a 32.000.000 (numai al doilea prejudiciu) In data de 5 mai, In baza art.208 alin1, lit a si g, alin 3 lit f cod penal cu aplicarea art 41 si 42 cod penal prin schimbarea incadrarii faptelor in temeiul art334 cpc, din doua infractiuni de furt calificat prev de Art 208 si 209 si o tentativa prev de art 20.
dintr-o eroare interna a societatii sentinta mi-a parvenit pe 9 sept, desi a sosit la sediu in 5 mai. Termenul de apel era de 10 zile.
1.TEREMENUL DE APEL S-A SCURS, CUM POT RECUPERA TOT PREJUDICIUL ADICA 30.000.000 +32.000.000. DESI NU MAI POT FACE APEL!
2.DE CE INSTANTA A CONDAMNAT NUMAI LA PLATA PREJUDICIULUI 2 LA 32.000.000
VA MULTUMESC[/b]
help
Ai fost prezent la vreun termen?
Daca nu atunci poti face apel.
Apelul peste termen
ART. 365
Partea care a lipsit atit la judecata cit çi la pronuntare poate declara apel çi peste termen, dar nu mai tirziu decit 10 zile de la data, dupa caz, a inceperii executarii pedepsei sau a inceperii executarii dispozitiilor privind despagubirile civile.
Daca nu atunci poti face apel.
Apelul peste termen
ART. 365
Partea care a lipsit atit la judecata cit çi la pronuntare poate declara apel çi peste termen, dar nu mai tirziu decit 10 zile de la data, dupa caz, a inceperii executarii pedepsei sau a inceperii executarii dispozitiilor privind despagubirile civile.
In penal nu prea merita sa te prezinti cand esti parte civila.
Dar daca te-ai prezentat asta este.
In speta ta, ca sa-mi dau cu parerea ar trebui sa stiu ce a retinut instanta cu privire la al doilea prejudiciu.
Fara ca stiu motivarea, este cam greu sa spun ce poti face.
Uita-te peste art. 346 Cod pr.pen.
Dar daca te-ai prezentat asta este.
In speta ta, ca sa-mi dau cu parerea ar trebui sa stiu ce a retinut instanta cu privire la al doilea prejudiciu.
Fara ca stiu motivarea, este cam greu sa spun ce poti face.
Uita-te peste art. 346 Cod pr.pen.
nu m-am preyentat in instanta!!!!!
am depus actele la registratura tribunalului!!!!
s-a prezentat la primul termen la tribunal din partea societatii cineva care a depus in instanta constituirea de parte civila.
pe urma ne-au tot venit citatii.
daca tinea cont de acea prezentare a colegei nu mai primea-am citatii, nu se considera ca stim de celelalte termene, din moment ce am fost przenti la primul termen?
am depus actele la registratura tribunalului!!!!
s-a prezentat la primul termen la tribunal din partea societatii cineva care a depus in instanta constituirea de parte civila.
pe urma ne-au tot venit citatii.
daca tinea cont de acea prezentare a colegei nu mai primea-am citatii, nu se considera ca stim de celelalte termene, din moment ce am fost przenti la primul termen?