lucrare dizertatie
lucrare dizertatie
stie cineva unde gasesc si eu informatii privind lucrarea de dizertatie(lucrare master)?
Pai iti alegi tema. Cauti prin toate revistele de drept si prin cartuliile din biblioteci tot ce tine de subiectul tau si treci la treaba.
Foloseste cat mai multe note de subsol si neaparat fa trimiteri la autori straini.
Ar trebui sa aiba intre 30 si 50 de pagini.
Si neaparat sa identifice probleme de drept specifice temei tale. Probleme asupra carora sa te pronunti.
Eu cel putin asa am procedat.
Foloseste cat mai multe note de subsol si neaparat fa trimiteri la autori straini.
Ar trebui sa aiba intre 30 si 50 de pagini.
Si neaparat sa identifice probleme de drept specifice temei tale. Probleme asupra carora sa te pronunti.
Eu cel putin asa am procedat.
Dar krisstina spune:Gavril wrote: Cristina da-mi voie sa-ti spun ca corect, acum, e filozofie si nu filosofie.. "updateaza-ti informatiile"
"Filosofie" s-a preferat...
A folosit trecutul. In prezent "filozofie". Cred ca deja si-a updatat informatiile ...
Asa cred eu.
Ce facem cu lucrarea lui matiz? Sau se prefera matis... (No offence)
Gavril, nu pot sa te contrazic. I trust you...
Dar eu sunt mai de la tara. Daca vad un Past Tense, asa interpretez. Nu interpretez printre randuri... Nu prea vad Future in the Past.
Daca mai continuam, am putea face o frumoasa lucrare de disertatie, intre 30 si 50 de pagini, "Trecerea de la "s" la "z" si viceversa in limba romana - rotacizarea secolului XXI".
Si mi-as permite o ultima glumita, nevinovata. Ce-ar fi sa o intrebam pe Sofia daca nu vrea sa isi schimbe numele in Zofia ?
Dar eu sunt mai de la tara. Daca vad un Past Tense, asa interpretez. Nu interpretez printre randuri... Nu prea vad Future in the Past.
Daca mai continuam, am putea face o frumoasa lucrare de disertatie, intre 30 si 50 de pagini, "Trecerea de la "s" la "z" si viceversa in limba romana - rotacizarea secolului XXI".
Si mi-as permite o ultima glumita, nevinovata. Ce-ar fi sa o intrebam pe Sofia daca nu vrea sa isi schimbe numele in Zofia ?

Gavril, sper ca nu te-am suparat si pe tine. Doar glumeam.
Ia zi-mi, chiar se prefera "filozofie" - de cand, unde, cum? (Nu ma pune sa caut, sunt epuizata de la pitici si alte cele).
Ai interpretat bine trecutul pentru prezent.
Rotacismul se refera la consoana "r".
Nu Zofia, pentru ca in romana s intervocalic devine z, nu si s la inceput de cuvant.
Ia zi-mi, chiar se prefera "filozofie" - de cand, unde, cum? (Nu ma pune sa caut, sunt epuizata de la pitici si alte cele).
Ai interpretat bine trecutul pentru prezent.
Rotacismul se refera la consoana "r".
Nu Zofia, pentru ca in romana s intervocalic devine z, nu si s la inceput de cuvant.