Registrul Comertului Sibiu-urgent!

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
fanna

Registrul Comertului Sibiu-urgent!

Post by fanna » 27 Jun 2005, 13:43

Am o firma in Sibiu, la care trebuie sa ii transfer sediul in Arad, si imi este foarte peste mina sa ma deplasez la Sibiu, tinind cont de greva CFR-ului, si de faptul ca sunt afoana la condus masina :lol:
Tot dosarul este pregatit aici la Arad, doar taxa judiciara de timbru mai trebuie platita la Impozite si taxe Sibiu, in rest totul e gata.
Este cineva din Sibiu, care ar putea sa ma ajute,sa depuna dosarul la ORC Sibiu, contra cost bineinteles.
Sa ma contacteze la cristinasabau@businessline.ro

kinga

Post by kinga » 27 Jun 2005, 14:16

Sigur ai toate actele? procedura este destul de anevoioasa.
Ai nevoie de rezervare denumire firma din nou, ( exista sanse ca in Arad sa exista o alta societate cu aceeasi denumire sau denumire asemanatoare) certificat de atestare de la finante, bilantul depus pe 2004, recodificarea facuta, etc. nu este suficient doar hot. AGA. de mutare a sediului.
Eu te sfatuiesc ca prima data sa iei legatura cu ORC Sibiu, ( nr. tel 0269/212706) ca sa nu ai surprize.

fanna

Post by fanna » 27 Jun 2005, 14:47

firma este nou infiintata, asa ca bilant nu am, rezervarea la Arad este deja facuta.
Nu stiu cum o sa fac cu finantele, si aici o sa am nevoie de cineva din Sibiu.

serafim

Post by serafim » 27 Jun 2005, 18:04

se poate trimite si prin posta, in cazul acesta ceri telefonic nr.de cont si suma ce o ai de platit si ei iti trimit tot prin posta actele rezolvate inapoi.
Eu inca nu am procedat asa, dar stiu ca se poate.
Incearca sa contactezi O.R.C din localitatea respectiva sau incearca sa gasesti adresa pe google.
Bafta !!!

kinga

Post by kinga » 28 Jun 2005, 07:14

Este adevarat ca poti sa trimiti prin posta, dar cu conditia ca toate actele sa fie OK, iar taxele poti sa platesti prin virament, dar pentru asta ar trbui sa sti cat trebuie sa platesti.

Nr. de telefon si adresa poti sa afli la www.onrc. ro

fanna

Post by fanna » 28 Jun 2005, 09:57

Si registrul de la Sibiu nu raspunde. tananannananana

ella-bella

Post by ella-bella » 29 Jun 2005, 10:43

Buna Fanna,
te ajut cu placere, sunt din Sibiu si chiar am probleme de rezolvat pe la RC trimite un mesaj detaliat pe mail si fac tot ce pot sa-ti vin in ajutor
mihaelacatana@yahoo.com

Post Reply