urgenta!!!

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
andana_va

urgenta!!!

Post by andana_va » 11 Jun 2005, 15:16

am nevoie urgenta de un contract de prestari-servicii sau macar cum ar trebui sa sune cap. drepturi si obligatii avand in vedere faptul ca acest contract imi trebuie pt. colectarea deseurilor-ulei ars-eu colector( prestator).dar azi!multumesc mult!!! :-(

croc

Post by croc » 12 Jun 2005, 11:30

nu am facut un astfel de contract, dar nu vad de ce drepturile si obligatiile ar fi diferite fata de alt contract de prestari servicii; inscrii deci efectiv ce indatoriri si obligatii ai;

citeste inainte si HG 2406/2004 s-ar putea sa spuna lucruri interesante; ultimele capitol cred ca te vor interesa;

andana_va

am reusit!

Post by andana_va » 13 Jun 2005, 15:20

multumesc!am reusit sa-l fac singura.aveam nevoie de ceva asemanator cu cel incheiat de soc. care se ocupa de colectarea deseurilor menajere si totusi un pic diferit.regimul uleiului ars(uzat )e diferit de a celorlalte deseuri. e catalogat ca fiind periculos.beneficiarul prestatiei plateste prestatorului o suma de bani pe litrul colectat dar nu primeste decat serv. de a fi ridicat uleiul din curtea lui, in schimb, prestatorul il poate valorifica mai departe.nu stiam cum sa formulez drepturile si obligatiile partilor.si transportul este o problema!si pe langa astea,vine si Garda de Mediu pe care nu o intereseaza cum, dar tu trebuie sa scapi de deseuri si totusi sa fie intr-o baza legala.!

Post Reply