Bonusuri de fidelitate
Bonusuri de fidelitate
Am creat un magazin virtual care permite utilizatorilor sa-si invite prietenii. Cand unul dintre prieteni cumpara din magazin, cel care l-a invitat primeste o suma de bani.
Cand se strange o suma de bani, atunci magazinul ii trimite banii intr-un cont bancar.
As dori sa stiu care este procedura de inregistrare in contabilitate.
Va multumesc
Cand se strange o suma de bani, atunci magazinul ii trimite banii intr-un cont bancar.
Va multumesc
Re: Bonusuri de fidelitate
Nu cumva se incalca legea concurentei? Cine stie mai mult sa vorbeasca.AdrianG wrote:Am creat un magazin virtual care permite utilizatorilor sa-si invite prietenii. Cand unul dintre prieteni cumpara din magazin, cel care l-a invitat primeste o suma de bani.
Va multumesc
Discounturile catre cumparator se consemneaza direct in factura de achizitie si se scad din valoarea facturii
Daca faceti plati catre terte persoane sitiuatia se complica...
In primul rand trebuie incheiat un contract de intermediere sau ceva asemanator ...care se inregistreaza la fisc..
2. daca benefeciari acestor sume sunt persoane fizice romane cred ca trebuie retinut cei 10% impozit pe veniturile p. rez prin stopaj la sursa
3. virarea catre bugetul de stat a acest sume retinute
Daca faceti plati catre terte persoane sitiuatia se complica...
In primul rand trebuie incheiat un contract de intermediere sau ceva asemanator ...care se inregistreaza la fisc..
2. daca benefeciari acestor sume sunt persoane fizice romane cred ca trebuie retinut cei 10% impozit pe veniturile p. rez prin stopaj la sursa
3. virarea catre bugetul de stat a acest sume retinute
ART. 4-Legea nr. 11/1992-privind combaterea concurentei neloiale:sebi77 wrote:nu se incalca nimic...
Constituie contraventii urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat sa fie considerate, potrivit legii penale, infractiuni:
c) incheierea de contracte prin care un comerciant asigura predarea unei marfi sau executarea unor prestatii in mod avantajos, cu conditia aducerii de catre client a altor cumparatori cu care comerciantul ar urma sa incheie contracte asemanatoare;