Codul Civil stiam ca este norma generala de drept.... Codul muncii este lege speciala (cel putin asa o consider)
Care se aplica ?
contract de colaborare
VA multumesc pentru raspunsuri .
pana la urma am optat pentru un contract de Mandat Comercial
intre mine ca Administrator si societatea mea. Acest contract l-am depus
la circa financiara si ma oblig sa platesc 10 % conform legii .
In baza declaratiei de impunere o sa-mi iau facturi chitante si stampila de pers. fizica .
Din pacate eu ca administrator si unic asociat al societatii nu pot fi angajata la firma mea. Ce sa fac? Sa ma angajez la altii?
Suma de 3000 de euro nu e chiar asa mare si nu e fictiva . Eu acesti bani
si i-am bagat in firma de-a lungul vremii ca si creditare . Ulterior i-am platit catre mine si am extrasele care dovedesc asta . Firma nu merge prost dar pt. credit imi cer bilantul din 2003 iar atunci firma nu a avut activitate.
Aceste doc. nu imi trebuiesc la banca ci la o soc. de credit ipotecar ce are o politica proprie mult mai flexibila decat a bancilor .
Daca nu imi v-a accepta creditarea ... asta e . Ce pot face ?
pana la urma am optat pentru un contract de Mandat Comercial
intre mine ca Administrator si societatea mea. Acest contract l-am depus
la circa financiara si ma oblig sa platesc 10 % conform legii .
In baza declaratiei de impunere o sa-mi iau facturi chitante si stampila de pers. fizica .
Din pacate eu ca administrator si unic asociat al societatii nu pot fi angajata la firma mea. Ce sa fac? Sa ma angajez la altii?
Suma de 3000 de euro nu e chiar asa mare si nu e fictiva . Eu acesti bani
si i-am bagat in firma de-a lungul vremii ca si creditare . Ulterior i-am platit catre mine si am extrasele care dovedesc asta . Firma nu merge prost dar pt. credit imi cer bilantul din 2003 iar atunci firma nu a avut activitate.
Aceste doc. nu imi trebuiesc la banca ci la o soc. de credit ipotecar ce are o politica proprie mult mai flexibila decat a bancilor .
Daca nu imi v-a accepta creditarea ... asta e . Ce pot face ?