Un patron f. istet isi obliga contabilul sa-i faca Nir-urile pe calculator. Ceea ce este o incalcare flagranta a legii.
Am incercat sa-l lamuresc pe contabilul in cauza ca nicidecum nu trebuie sa faca asa ceva, ca ar trebui sa se impuna , aducand argumente cat mai solide in acest sens.
De aceea dati-mi o mana de ajutor, sa gasesc temei legal pentru a veni in sprijunul acestui om cu inima neimpacata.
Va multumesc mult.
Despre NIR - uri
Re: Despre NIR - uri
debora wrote:Un patron f. istet isi obliga contabilul sa-i faca Nir-urile pe calculator. Ceea ce este o incalcare flagranta a legii.

Scuza-ma dar nu ma pot abtine sa zambesc... Iti dau un sfat ...ARESTEAZA CONTABILUL ... Poate ma lamuresti si pe mine de ce este ILEGAL...???
...si inca ceva....Se fac ele facturi pe calculator care au un regim special ... dar niste amarate de note intrare receptie...
Firmele mari au implementat sisteme informatice de gestiune economica, fac plati electronice, folosesc semnatura electronica pana si in relatiile dintre compartimentele interne, ba, mai nou, cred ca ati vazut ca si actele notariale se intentioneaza sa se faca in forma electronica, asa ca Sebi are dreptate, trebuie sa ne adaptam.
Daca ati citit cumva cartea lui Bill Gates, Afaceri cu viteza gandului, atunci ati vazut ca "hartiile" sunt cea mai mare piedica in defasurarea unei activitati eficiente intr-o firma.
Daca ati citit cumva cartea lui Bill Gates, Afaceri cu viteza gandului, atunci ati vazut ca "hartiile" sunt cea mai mare piedica in defasurarea unei activitati eficiente intr-o firma.