Pot recuza un executor daca....fff urgent- ms. all

Discutii privind procedura civila
Post Reply
12345

Pot recuza un executor daca....fff urgent- ms. all

Post by 12345 » 28 Apr 2005, 11:54

Din decembrie am dosar de executare deschis la BEJ. . Este un executor intr-un orasel f. mic si el isi permite sa vina 1 data la 1 saptamana sau 2. El nu e din acel oras , eu nu sunt din acel oras si uite asa am facut 12 -13(dovedibile cu inscris) drumuri la el la birou pentru a face odata evacuarea, isa in tot acest timp m-a plimbat cu vb. ( de fapt pe mandatarul fost 1 singur termende executare pana acum dar a reusit sa-i succeasca mintile mandatarului intrucat , in cardasie cu cel ce urma sa fie evacuat, a promis marea cu sarea ca va pleca in liniste si.........mandatarul a crezut astfel ca am pierdut ocazia .
La un mom. instanta a cerut dosarul(aveam un proc. pe rol cu paratul) si executorul i-a dat originalul in loc sa-i dea copia dosarului de executare asa cum ar fi trebuit..........eu am reusit sa fac instanta sa inapoieze dosarul executorului ptr. a continua evacuarea, dar..........surpriza de atunci tot incerc sa dau de executo si nu il gasesc .
La tel . nu raspunde sau il are inchis, iar cand a trebuit sa ma intalnesc cu el ( asa cum fixasem cand" i-am pus dosarul in brate" dupa ce l-am cerut executorului) nu a venit.

Alerg acum dupa Image verzi ca pe el nu-l mai gasesc!!!!

Voi ce parere aveti ????? Pot cere sa fie recuzat ( dovezi prea concrete nu am decat timpul pierdut) .
Cum sa demarez cerea de recuzare si cam in cat timp se rezolva ?????

Va multumesc mult ptr. raspunsuri!!!!!!!!!!!

elis

Post by elis » 28 Apr 2005, 12:04

Recuzarea o poti cere numai pentru motivele prevazute in art. 27 pct. 1, 2, 3, 5, 6, 8 si 9 din Codul de procedura civila.

12345

asta stiu si eu elis

Post by 12345 » 28 Apr 2005, 12:11

dar......cu siguranta ca incalca alin. 8 din art. 27 C.P.C. , insa vezi tu ca eu nu pot dovedi asta si in cazul asta ce fac astept sa se indure el de mine sa-l dea afara pe fostul prop. ???????

Ca asa imi vine sa ma duc si sa-i dau aparatura in strada aluia!!!!!!

Fostul prop. nu loc. acolo doar are la parterul imobilului un butic .

nu vrei tu sa vi pe chat poate vb. mai deschis????? merci

KKKO

Post by KKKO » 28 Apr 2005, 13:00

Vezi ca potrivit art.399 al.1 C.pr.civ poti face contestatie si in cazul in care organul de executare refuza sa indeplineasca un act de executare in conditiile prevazute de lege
Deci...Image

12345

re.

Post by 12345 » 28 Apr 2005, 13:02

vino pe chat daca vrei . merci

Post Reply