Subiecte examen definitivat

Vesti de interes.
justitiabilul

Post by justitiabilul » 11 Apr 2005, 12:51

eu am auzit ca anul acesta vor fi numai spete... tu de unde sti care vor fi subiectele.................sursa sigura?

justitiabilul

Post by justitiabilul » 11 Apr 2005, 12:51

eu am auzit ca anul acesta vor fi numai spete... tu de unde sti care vor fi subiectele.................sursa sigura?

minodora

Post by minodora » 11 Apr 2005, 15:59

Si eu am auzit numai de spete. 2 examene scrise si avem voie cu codurile.

justitiabilul

Post by justitiabilul » 13 Apr 2005, 14:56

Ar fi bine asa. Ai o sursa de incredere? Tine-ma si pe mine la curent. Voi face la fel

Miltumesc

Crtistina

Post by Crtistina » 13 Apr 2005, 21:53

Poate n-am inteles bine! dar cum de stiti deja care vor fi subiectele din mai? Vad ca deja discutati solutiile la spete. 8O

justitiabilul

Post by justitiabilul » 14 Apr 2005, 10:43

Acelasi lucru m-am intrebat si eu................si am si intrebat-o pe colega nostra dar nu am primit nici un raspuns.
Ce stiu e ca anul acesta conform hot.barou vom avea subiecte practice-aplicative, eu prin asta inteleg spete si atat.Voi?

justitiabilul

Post by justitiabilul » 14 Apr 2005, 10:43

Acelasi lucru m-am intrebat si eu................si am si intrebat-o pe colega nostra dar nu am primit nici un raspuns.
Ce stiu e ca anul acesta conform hot.barou vom avea subiecte practice-aplicative, eu prin asta inteleg spete si atat.Voi?

minodora

Post by minodora » 14 Apr 2005, 12:40

Au facut aluzii la cursuri ca se vor da numai spete si in principal din cele ce se discuta aici.

Post Reply