Barou 2005

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
xander

Barou 2005

Post by xander » 28 Mar 2005, 14:07

Buna...tuturor! Intamplator se pregateste cineva de pe aici ptr. admiterea in Barou 2005 ? Mi-ar placea sa pot dicuta despre subiectele care se vor sustine la examenul de admitere. Multumesc.

rox_alina

Post by rox_alina » 29 Mar 2005, 12:31

Salutare! Intamplator, incerc sa ma pregatesc si eu pentru Barou. Am gasit niste subiecte si le analizez... Tu ai idee cum se va sustine examenul propriu-zis? S-a schimbat ceva de anul trecut?

milica

barou 2005

Post by milica » 06 Apr 2005, 18:14

Nu s-a modificat nimic din regulament.......doar legislatia in sine, chestie care nu cred ca va este necunoscuta.
Eventual cititi statutul nou scos in ianuarie 2005 si poate va mai lamuriti....ca pe mine m-au cam blocat...
Oricum pastram legatura si analizam mai bine situatia.
Numai bine

antu

barou 2005

Post by antu » 07 Apr 2005, 14:00

Salutare ,tuturor!
Si eu sunt interesata de admiterea in barou si doresc sa schimbam impresii pe problema aceasta.
As fi indatorata ,daca v-ati exprima parerea vis-a-vis de interpretarea urmatorului articol:nnpersoana care anterior primirii in profesie a fost definitivata in functia juridica pe care a exercitat-o anterior primirii in profesia de avocat sau a promovat examen de definitivare in aceasta functie, dobandeste calitatea de avocat definitiv nn(art.19, alin.1, Regulamentul de primire in profesia de avocat-Hotararea nr.1 a Consilliului UNBR)-adicatelea dai examen si gata, esti definitiv, nu trebuie sa stai sub poala maestrului(sic!), n-ai nevoie de semnaturi in cazul consilierilor juridici definitivi cu vechime de peste 5ani?

Post Reply