garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
paisie

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by paisie » 30 Dec 2010, 09:22

Sa concluzionam tu vrei cei 150 de euro reprezentand garantia nereturnata. Cu banii astia poti cel mult sa platesi o consultatie juridica, daca tu vrei sa investesti 2-3000 de lei ca sa recuperezi cei 150 de euro e problema ta, dar sfaturile gratis pe care le primesti pe acest forum ai bunul simt de a le lua ca atare chiar daca tie nu iti convin, zi mersi si atat. Pana una alta calul de dar nu se cauta la dinti.

justdeals

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by justdeals » 30 Dec 2010, 12:40

paisie daca ai o parere pertinenta te ascult, daca nu atunci :vin: si mai canta si pe la alta masa...

razman

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by razman » 30 Dec 2010, 13:42

justdeals wrote:
2. Potrivit tot aceluias Cod Fiscal:
Din informatiile pe care le detin, cunosc si faptul ca ala s-a sustras si platii impozitului aferent de 16% care va incumba fata de Stat, ceea ce a condus la prejudicierea acestuia cu suma de 58,6 eur plus penalitatile aferente celor 12 luni care s-au scurs de la momentul incasarii, fiind incidente dispozitiile legii nr. 656/2002 privind evaziunea fiscala.
Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii actelor de terorism :crizaderas:

Ei bine, se vede profesionistul de la o posta...eu la infractiunea asta nu m am gandit...se vede ca s incepator, ce sa i faci.

Deci e clar, fa plangere penala adresata Procurorului General...sigur o sa ia ala 100 ani de temnita grea..poate chiar la galere... in lanturi... pe viata, caci e vorba de prejudiciu clar asa cum ai spus maestre
justdeals wrote:
cu suma de 58,6 eur :crizaderas: plus penalitatile aferente celor 12 luni care s-au scurs de la momentul incasarii
Acum se explica de unde au teroristii aia bani de cumparat armament.
Misterul s a elucidat....cred ca o sa primesti si o decoratie.
Mestre, pe mine nu mai conta... sunt depasit.

chimera

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by chimera » 30 Dec 2010, 15:47

hihihi hohoho

mai baieti nu uitati ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :mrgreen:

si matale, taie bre cartile alea, cum putusi matale sa semnezi dihai contractul fara sa vezi spatiul ... ceva nu pupa ... :skul:

justdeals

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by justdeals » 30 Dec 2010, 16:56

Notificarea catre proprietar a fost trimisa deja , plangere penala nu o sa mai fac ca nu are rost, o sa actionez pe parte civila ca am toate sansele avand in vedere ca el nu si-a respectat toate obligatiile contractuale.... rezilierea contractului avand loc chiar pe 4 nov atunci cand si-a luat angajamentul ca va gasi pe altcineva in chirie, iar mie imi va restitui chiria platita in avans fractionat (in cazul in care nu gasea pe nimeni timp de o luna nu imi mai restituia chiria platita in avans, dar asta nu ii permite sa imi retina si garantia)
Prin urmare daca mai sunt si alte pareri pertinente privind acest litigiu civil le ascult cu placere.
:cafea:

Ilie

Re: garantia nereturnata intr-un contract de inchiriere

Post by Ilie » 26 Jan 2023, 13:18

Salut domnilor învăţaţi, daţi-mi si mie un sfat, eu tot am inchiriat o chirie la o casa pe pamint, in anuţ scria co costul chiriei este de 900 roni plus avans, in care serviciile cominale sunt incluse. Spre deosebire de voi noi nu am semnat nici un contract dar am pus sa semneze pe suma care am achitat-o de 1800 roni pe chirie. Am locuit maxim 4 zile din cauză ca eram pe drum cu nişte documente pentru cursurile de sudor, la a 9 zi le-am spus ca plec fiindca nu vad rezonul sa închiriez acolo din cauza ca documentele pentru cursuri intirzie in timp, şi sa achit chiria in zadar nu vad sensul. Dar nici nu am mai vrut sa mai stau acolo, în anunţ scriau că totul este cool şi serviciile comunale sunt achitate, dar după 2 zile am înţeles ca gaz nu este, am fost şi am cumpărat o butelie de 100roni, caldură nu este, trebuia sa caut lemne de foc, şi în duş apa caldă curgea cu ţîrîica ca adunam în cană cîte un pic ca sa ma spăl, era un frig absolut ca ma culcam înbrăcat, Eu singur sunt din alta localitate. Am facut un calcul de trai pe 10 zile, şi am calculat ca au sa-mi restituie 1500roni. La început mi-au zis că bine, au să întoarcă cînd au să poată, ca avansul şi ceilalţi bani deja iau cheltuit, şi că trebuie să mai aştept, o lună pîna la salariu. Bine am zis eu şi cu bunul simţ le-am intrat în situaţie şi ia-m părăsit. Peste 1 lună acuma iam sunat dsr doamna a inceput la mine ca i-am incurtac şi ca banii ceia sunt pierduţi şi gata, şi că are degraba de facut o operatie si ca banii soţului ei nui da la nimeni etc etc. E lunga istoria dar este un fapt adevarat la momentul actual care scriu. Cum aş putea sa procedez in situatia dată, daca am doar dovada de bani pe care le-am imprumutato? Ajutaţi-mă va rog cu un sfat.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 23 guests