Mizzy9

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
Guest

Mizzy9

Post by Guest » 29 Sep 2018, 15:29

Buna ziua,
Am o problema cu proprietarul unde am stat pentru un an jumate, unde am avut un contract de 1 an desii nu inregistrat, pe ultimile 4 luni nici macar nu a mai prelungit contractul. Am fost nevoita sa ma mut pentru ca sistemul electric a cazut, masina de spalat se stricase pentru a doua oara refuzand sa faca reparatiile, banii de intretinere eu ii dadeam lui sa plateasca si niciodata nu aparea a fi la curent cu plata cu scuza ca administratoarea face greseli si ca el plateste. Am stat pana in momentul care acoperea garantia ultima luna de sedere si asta la enervat mult desii l am anuntat cu 2 saptamani inainte ca vreau sa ma mut si totul era in regula. Mai nou de cand i am predat cheia, sustine ca dupa calculele lui eu ii datorez multi banii desii i am spus ca am tinut evidenta banilor, ba chiar ii dadeam o hartie cu tot ce am platit sa aiba si el o evidenta si ca se duce la politie si face scandal daca nu ii dau o anumita suma de banii. Mie mi se pare santaj, cum ar putea sa faca el asta din moment ce el a tinut chirias fara contract? Sau cum poate dovedii el ca eu sunt cea care ii datotez bani, ci nu el care nu mi mai da garantia inapoi. Atunci cand i am comunicat de prizele din casa care se ard pe rand, ba chiar mi s a stricat un laptop din cauza asta, masina de spalat stricata iar a avut o reactie urata, cu jigniri si amenintat ca vine si imi schimba iala daca nu imi convine. Ce pot face eu in situatia asta? la adresa din buletin stau parintii mei si ma amenintat ca se duce si face scandal, ca este cuvantul lui impotriva cuvantului meu. Sunt uimita de ce fac oamenii din ziua de azi pentru bani, vreau sa scap de aceasta situatie si pentru ca nu ma pricep nu stiu cum sa procedez sau sa i spun sa inceteze cu santajul acesta. Va rog niste sfaturi. multumes
O zi buna

Post Reply