actiune anulare HCL privind Legea nr. 15/2003

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
CGF1986

actiune anulare HCL privind Legea nr. 15/2003

Post by CGF1986 » 01 Sep 2018, 13:23

In anul 2013 am depus o cerere la primaria pentru alocarea unui lot de teren in vederea construirii unui imobil, în baya prev. Legii nr. 15/2003. Cererea mi/a fost aprobata, insa nu am luat cunostinta de acest fapt, astfel ca nu m/am prezentat la data necesara pentru a semna socumentele de atribuire a terenului. Primaria sustine ca am fost notificat prin Posta, dar eu nu am primit niciun inscris.
Ulterior am luat cunostinta de HCL proniuntata in anul 2014 prin care s/a revocat atribuirea lotului respectiv de teren, insa la acel moment nu am contestat hotarerea, discutand cu sotia si stabilind cu aceatca ca la acel moment poate era mai bine asa, in sensul de atepta sa terminam achitarea unui imprumut si apoi sa demaram constructia imobilului.
In anul 2016 am depus un nou dosar pentru atribuirea unui lot de teren, in baza aceleiasi legi, însă cererea mi/a fost respinsa, pe motiv ca am mai beneficiat de atribuirea unui teren, atribuire de care nu am avut cunostinta si astel nu m/am aflat niciodata in posesia lui.
Sotia nu mai indeplineste cerintele de varsta pentru a solicita un teren.
Va rog sa imi oferiti sfatul dvs. daca la acest moment aceasta hotarare mai poata fi atacata in instanta și daca aceasta poate fi considerata drept un act administrativ normativ.
va multumesc anticipat

Post Reply