Vanzare uscator

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
hesperia

Post by hesperia » 17 Dec 2004, 23:56

Eu am lucrat mult timp la o agentie imobiliara....si s-au vandut multe uscatoare....se facea o lista cu semnaturile tuturor locatarilor care cofirmau ca sunt de acord sa se vanda uscatorul, iar cu banii obtinuti prin vanzarea lui se facea diverse modificari/mbunatatiri pe scara(de ex, se monta interfon).

Guest

Re: Vanzare uscator

Post by Guest » 17 Mar 2013, 08:14

Da-mi si mie te rog numarul tau de telefon. As vrea sa discutam daca ma poti ajuta sa cumpar un uscator.
Multumesc

Angela Hara

Intrare in posesia uscatorului

Post by Angela Hara » 28 Jul 2017, 19:14

Va rog sa ne ajutati sa intram in posesia uscatorului din bloc...vechiul proprietar a folosit uscatorul pe baza unui tabel scris de mina dar nu cu toate semnaturile vecinilor....a vindut ap si noul proprietar nu vrea sa ne dea uscatorul mai bine zis sa avem acces la uscator...am fost la as de prop dar ptesedintele spune ca la instiintat si refuza...la politia locala nu este de competenta lor...Va rugam din suflet sa ne ajutati cum sa rezolvam aceasta problema...am uitat sa mentionez ca noul prop nu are trecut in fisa cadastrala si acesta parte comunaa nodtra a tuturor...ce putem face in acest caz!!! Va multumim pt intelegere

Post Reply