Conflict pentru pivnita ocupata abuziv de catre alt vecin

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
JuliaA

Conflict pentru pivnita ocupata abuziv de catre alt vecin

Post by JuliaA » 05 Apr 2017, 14:42

Acum 11 ani eu si inca o vecina am facut modificari in apartamente si m-a rugat sa o las sa-si puna cateva lucruri la mine in pivnita. I-am dat voie si i-am dat si cheie. Ani de zile am rugat-o sa-si ia lucrurile pentru ca ma incurca, dar nu si le-a luat in totalitate (nici macar pozele cu copilul ei).

Nu mai vrea sa isi ia lucrurile, ba mai mult si-a adus etajere si a chemat un electrician sa faca ceva modificari si spune ca e pivnita ei. Problema este ca subsolul este inregistrat ca subsol tehnic, iar fiecare vecin care a vrut si-a facut pivnita, cum a vrut acum 30 de ani cand s-a facut blocul. Pivnita nu apare in actul de proprietate si nimeni nu plateste impozit pentru pivnita.

Tot ce am eu ca sa dovedesc ca eu mi-am facut prima pivnita in acel spatiu e declaratia meseriasului care mi-a facut zidul si mi-a pus o usa la pivnita si acordul in scris a catorva vecini ca imi recunosc spatiul din subsol. Ma gandeam ca poate ma pot duce la finante ca sa platesc impozit pe acel spatiu, iar asa voi putea avea o dovada ca spatiul e al meu. Ce ma puteti sfatui? stiti cat de dificili sunt vecinii........ :sad: :wall:

Post Reply